- Konular
- 1,058
- Online süresi
- 1h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 892
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Haha buyur işte dediğim gibi sura kasmaktan anlamıyorsun akılsız PVP de oynuyorsun suranın beceri saldırısı savaşçıdan daha yüksek ayrıca kiritik şudur adama vurduğunda adam bakar kaç yediğine 70 k yiyorsa bakar orada 50 yazar yani 20 k kiritik yemiş fazladan r10 yaşında cocuksun hala konuşuyorsun oynamayı öğren.
Sonradan mesajını degistiren sensin !
Kritik demek 30k vurursan kritik işler ve 60k vurursun.
Neyin kafasını yasıyorsun sen ?
Polemige çevirme konuyu... :ka19:
- Konular
- 14
- Online süresi
- 1h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
Güzel damage.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrik Ederim 

- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Haha buyur işte dediğim gibi sura kasmaktan anlamıyorsun akılsız PVP de oynuyorsun suranın beceri saldırısı savaşçıdan daha yüksek ayrıca kiritik şudur adama vurduğunda adam bakar kaç yediğine 70 k yiyorsa bakar orada 50 yazar yani 20 k kiritik yemiş fazladan r10 yaşında cocuksun hala konuşuyorsun oynamayı öğren.
6-7 yıldır oynuyorum bu oyunu cok degişik tespitlerde bulunanı gördüm sende bunlardan biri oldun
Attıgın damage'nin yarısı asıl olandır . Burada arkadaşımız 38 k atmış ise normalde her seferinde kritiksiz vuracagı düz damage 19 k dır
Birine vurdugun degerin kendi kafandan 2 katını hesaplayıp damage olarakta düsünebilirsin . Öyle manavdan elma alır gibi 70 verdim 50 si senin 20 si toptancının olmuyor :m08:
Ayrıca bir diger konuda , savaşçıların saldırı gücü daha yüksektir . Hele ki bedensel iseniz sura bir hiçtir . Tabi bu itemsel olarak degişebilir suraları asla kücümsemiyorum genel olarak savaşçıdan güclüler belkide ama iyi bir savaşçının yenenemeyecegi hiç bir karakter yoktur
Attıgın damage'nin yarısı asıl olandır . Burada arkadaşımız 38 k atmış ise normalde her seferinde kritiksiz vuracagı düz damage 19 k dır
Birine vurdugun degerin kendi kafandan 2 katını hesaplayıp damage olarakta düsünebilirsin . Öyle manavdan elma alır gibi 70 verdim 50 si senin 20 si toptancının olmuyor :m08:
Ayrıca bir diger konuda , savaşçıların saldırı gücü daha yüksektir . Hele ki bedensel iseniz sura bir hiçtir . Tabi bu itemsel olarak degişebilir suraları asla kücümsemiyorum genel olarak savaşçıdan güclüler belkide ama iyi bir savaşçının yenenemeyecegi hiç bir karakter yoktur

- Konular
- 1,701
- Online süresi
- 1h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 683
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 306
- MmoLira
- -386
- DevLira
- 0
Supreme Hunte Çocuk çocuk şeyler yazma lütfen.Bu oyunu oynamadığın belli.Görüşünü yap ve geç.Polemik yaratma.Kusura bakma egemi kardeşim konuyu bildiriyorum ancak polemik olmuş :S Bu arada tebrikler çok güzel bir damage 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)