Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhabalar arkadaşlar ,
Tüm bilişimlerin ufak tefekte olsa fileslerinde problem olması , kusursuz bir filesin henüz yapılıp paylaşılmamasından dolayı ben bir files yazmaya karar verdim.
Tüm sorunları hallettim catacomb, taraftar zırhları vs. ekledim. Fakat tek sorunum dr. house boss unu ekleyememiş olmam. İnternetten dosyalarını araştırdım fakat tüm linkler kırık , yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Tüm bilişimlerin ufak tefekte olsa fileslerinde problem olması , kusursuz bir filesin henüz yapılıp paylaşılmamasından dolayı ben bir files yazmaya karar verdim.
Tüm sorunları hallettim catacomb, taraftar zırhları vs. ekledim. Fakat tek sorunum dr. house boss unu ekleyememiş olmam. İnternetten dosyalarını araştırdım fakat tüm linkler kırık , yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Elimde Hoş Bi Tane Var Ama Ne Yazıkki Ücretli Bazı Bilişimlere Satıyorum. Özele Gel Belki Anlaşırız. Ücret Felanda İstemem Sen Mesaj At 

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...-devils-catacomb-mapini-sorunsuz-ekleyin.html burdaki çalışıyor mu ? bu arada nasıl ekledin catacombu ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)