- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İtiraf ediyorum;
Bilgisayar Bilimlerine Giriş dersinde konferans salonu tarzı bir yerdeyiz. Sunum üzerinden hoca anlatıyor dersi. Derste çok fazla terim ve dikkat edilmesi gereken nokta olduğundan takip etmekte zorlanıyorum. Koltuklar da biraz rahattır. Dersin başında hocadan izin almıştım "Hocam ses kaydı alsam sorun olur mu daha sonra dinlemek için?" şeklinde. Neyse izin verdi ben de en ön koltuğun yan kısmına koydum telefonu. Geçtim ortalara bir yere. Fena derecede uykum vardı. Hoca da sınıfta pek kişi olmadığından geze geze anlatıyor. Benim de 1-2 dakikalığına içim geçmiş. Horlamaya başlamışım. Yanımdaki arkadaş uyandırdı Allah'tan. Kaldırdım kafayı, hocayla ufak bir göz göze geldik. Allah'tan bozuntuya vermeden devam etti anladı sanırım halimden
Bilgisayar Bilimlerine Giriş dersinde konferans salonu tarzı bir yerdeyiz. Sunum üzerinden hoca anlatıyor dersi. Derste çok fazla terim ve dikkat edilmesi gereken nokta olduğundan takip etmekte zorlanıyorum. Koltuklar da biraz rahattır. Dersin başında hocadan izin almıştım "Hocam ses kaydı alsam sorun olur mu daha sonra dinlemek için?" şeklinde. Neyse izin verdi ben de en ön koltuğun yan kısmına koydum telefonu. Geçtim ortalara bir yere. Fena derecede uykum vardı. Hoca da sınıfta pek kişi olmadığından geze geze anlatıyor. Benim de 1-2 dakikalığına içim geçmiş. Horlamaya başlamışım. Yanımdaki arkadaş uyandırdı Allah'tan. Kaldırdım kafayı, hocayla ufak bir göz göze geldik. Allah'tan bozuntuya vermeden devam etti anladı sanırım halimden

- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,719
- DevLira
- 0
İtiraf Ediyorum;Çok önyargılı bir insanım 

- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
İtiraf ediyorum;Çok titiz bir insanım 

- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
İtiraf Ediyorum Sevdiğim bir insana hediye kutusu yapmıştım ve o kişiyle 1 aydır küsüm bugün ona sinirlenip kutudaki yiyebileceğim her şeyi yedim.. 

- Konular
- 481
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 183
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- -21
- DevLira
- 0
İtiraf ediyorum, sevgililer günü tamamen din düşmanı insanların uydurduğu bir gün diyorum herkese oysa ki para harcamak istemediğim için öyle diyorum. Tabii ne kadar dersem diyim sonunda yine birşeyler alıyoruz. Sevdiğinizi önemseyin gençler, bırakın benim gibi olmayın iki, üç kuruşun lafını yapmayın. Bir çicek birazda abur cubur bile yetiyor. Yeterki sevdiğinizi belli edin. Şimdi bu kadar yazdım ya aşk para demek mi kardeşşş ? diye yazanlar olabilir. Ondan bahsetmiyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)