mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[Aşk Mektubu]Tarantula

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 173
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 491

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir umutla çıkarsın yola,önüne bir sürü engeller çıkar...Şarkılar dinlersin,belki yazarsın,belki de şiirler okursun,ama nafile;hiç biri başlayamamış bu sevgiye.Hiç biri yetmemiş bu sevgiye...Bir sevgi avuntusuz olamaz..."Bitti artık,onu bir daha hayatımda görmek istemiyorum!"diye söylenirsin kendi kendine...Ama bu kendine söylediğin en büyük yalanlardan biridir.
Belki bugün hayatta değilsin ama;markette varlığın duruyor...Kıyafetin,boyun-posun...Her şeyin yerinde.Her gün Point Blank'e girdiğimde marketi açıp sana bakıyorum.En az 20 Dakika...O kadar değerlisin benim gözümde ki buna kimse karşı çıkamaz.Buna izin vermem.Keşke gerçek olsan,ah keşke gerçek olsan da benimle birlikte olsan! Ama tabii ki bu bir hayal...Şu an yanımda veya yakınımda olsan,seni kırlara götürür,orada gül,lale,papatya,menekşe,sümbül,hanımeli ve daha birçok çiçeğin kokularını sana yaşatırdım.Beraber,arıların nasıl polen taşıdıklarını,nasıl bal yaptıklarını,birbirimize sarılarak,büyük bir zevkle izlerdik benim hayali sevgilim!Seni hayatımda kimseyi sevmediğim kadar çok sevdim ve ölene kadar da seveceğim!Bundan sonra sürekli kalbimin tam ortasında yaşayacaksın!SENİ ÇOK SEVİYORUM TARANTULA'M!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri