Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Hesap Hırsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByCrea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkdslar Polemık yapmıyalım şayet bende bakınca gercektende goz onune alıncak ılgılenılcek bılgıler war oyuzden eger sız boyle yaparsınız ısler zorlasır oyuzden polemge gırmeyın.

aynen konumuz tartısma deyil haksızlıkların orta cıkması :eek:

Arkdslar şayet bende bakınca gercektende goz onune alıncak ılgılenılcek bılgıler war oyuzden eger sız boyle yaparsınız ısler zorlasır oyuzden polemik gibisinden tartışmaya yol acık şeylere gırmeyın.

polemik yok bugra emin ol :ka19:

KaaiRos-Leydiix Adlı karakterin herkez hırsız olduğunu biliyor ve hem karakter hemde isim deişkliği yapıyor bana kendini Sefa olarak tanıttı fakat ismi ismail miş benimde çarmı cok soymaya calısdı hatta ( ByCreaa ) Adlı karakteri bana item vermemi söyledi ve msn den Deniz'e sordum böyle bir carda ben yokum Dedi bir cok cardada böyle bayrak Basarak benim cakmamı Yapmısdı Benim karakterimin adı ( TuSuNaMy ) cakmamı yapıp ( TuSuNeMy )adlı karakterle soymak istemisdi bunun sürecine KraLBeack Herphesus adlı karakterlerde Onundur. TuSuNaMy

Deliliniz olmadan kimseyi karalamayın lütfen.
Admin'e link bıraktım. Müsait olduğunda da birebir ilgilenir.

Son düzenleme:
Bir Oyuna Bu Kadar Para Yatırılırmı Yazık Bir Hırs için Ama Bu Kadar Para Yatırmıssın Admin İlgilenecekdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri