bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Hesap Hırsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByCrea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaf kanıt fln versende bunlar başka işlerin peşinde şunlara bak adam 4 5 aydır uraşıyor ilgilenmiyorsunuz bile herşey ortada ilgilenilmemesi mümkün değil onun için biran önce şu konuyla ilgilenin millet 30 kere konu açıp uraşmak zorunda değil...Biran önce şu konuya bakın Lütfen Herşey ortada zaten!

O çarların benim çarım olduğuna dair kanıtın varsa koy.
Herkesin demesiyle olsaydı eğer kim ne olurdu acaba ?
Herneyse polemik içn atmyrm bu yorumu gerekli kanıtın varsa işlem yapılsın incelesinler.

incelensin diymi nasılsa koruyan var seni bu kadar basit yani dıyorsun ah zaza ah sen insan olamazsın zaten daha kanıtımı var önce kaarios sonra leydix sonra bu çar bide yetmezmış gibi benım arkadaşlarımla pazar çarınla gelıp alay edıcek kadar aciz sin sen nasıl kişilıksın be nasıl:mad:

2tb50.png

2tb55.png

Daha ister misin kanıt ?

bundan sonrası admin arkadaşlara kalmış lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar yok efendim iş ypama isteğimiz kalmıyor yok kanıt getirin adam sayfa sayfa kanıt vermiş daha ne isteniyor.oldu olucak adliyeden temiz kağıdı alıp gelsin .kimse sizden STARWORS ya da WOW admini performansı beklemiyor .adamların itemleri çalınıyor çalan adamı bulamıyorsunuz itemleri araştırıyorsunuz item başka bi adamda çıkıyor o adamı suçlu ilan ediyosunuz .bknz(FreDyFire) .sırf şu yapılan iş bile ciddiyetsizliğin artık ne boyuta ulaştığını gösteriyor .bu konudan da pek bişey çıkacağını sanmıyorum tekrar geçmiş olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri