InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesap Hırsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByCrea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KaaiRos-Leydiix Adlı karakterin herkez hırsız olduğunu biliyor ve hem karakter hemde isim deişkliği yapıyor bana kendini Sefa olarak tanıttı fakat ismi ismail miş benimde çarmı cok soymaya calısdı hatta ( ByCreaa ) Adlı karakteri bana item vermemi söyledi ve msn den Deniz'e sordum böyle bir carda ben yokum Dedi bir cok cardada böyle bayrak Basarak benim cakmamı Yapmısdı Benim karakterimin adı ( TuSuNaMy ) cakmamı yapıp ( TuSuNeMy )adlı karakterle soymak istemisdi bunun sürecine KraLBeack Herphesus adlı karakterlerde Onundur. TuSuNaMy

O çarların benim çarım olduğuna dair kanıtın varsa koy.
Herkesin demesiyle olsaydı eğer kim ne olurdu acaba ?
Herneyse polemik içn atmyrm bu yorumu gerekli kanıtın varsa işlem yapılsın incelesinler.

O Çarların Hepsinin Senin Olduqunu TÜM MERKÜR biliyor. En Yakın Arkadaşınız Bile %100 ZAZA diyorlar.

Bizim Tek İsdedigimiz Senin Tüm Carlarını Hesap Bilgilerini Kaç Para Yatırdığını Ve Okadar EDİT NERDEN ALDIGINI ARAŞDIRMAK isdiyoruz. İNŞALAH MEYDANA CIKAR ;)
ki sanmiomki 50 tl YatıRmamışsındır Bu İtemler Bizim İtemler ;)
İnş Bu Olay Meydana Cıkar Herkezde RahatLaR.:rolleyes:

4-5 aydır bu sorunla ilgili koşuşturuyorum, yöneticilere gm lere sürekli pm ler atıyorum, ticketler atıyorum fakat sorun bir türlü çözüme kavuşmuyor. Bazı kişilerin sorunları 1-2 günde çözülürken bizim sorunlarımız 4-5 ayda çözülemiyor.

Ben 4-5 aydır hiçbir şekilde konu açmadım. Yöneticilerle gm lerle iletişime geçtim ticket at dediler, ticket attım yetersiz kanıt dediler. Admin e bizzat ö.m attım 1 hafta boyunca hiçbir cevap gelmedi. ''Adam senin ss lerini görüp gider taşları değiştirir'' vb. yorumlar yazmayın lütfen. Kaç ay oldu tek çare konu açmak kaldı.

Yaklaşık 4-5 ay önce JoseLin adlı oyuncu kendi karakterim olan ByCreaa, ve diğer 2 arkadaşım BluyeCity ve xNiK0TiNx i soydu. Olaydan sonra 1-2 hafta gözükmeyen JoseLin, KaaiRos adlı bir çar ile çıkageldi.

KaaiRos adlı çarı ban yedikten sonra, Morrpheuss adlı çarı ile geldi ve bu çarıyla oynadıktan sonra da ''Leydix'' adlı çarı satın aldı. Şu an Leydix de oynadığını herkes adı gibi biliyor. Hatta yakınındaki insanlar da onun JoseLin olduğunu kabul ediyorlar.

Bununla ilgili kanıtlarım da var. Leydix adlı çarıyla ilgili kanıtları olmasa da, KaaiRos adlı çarıyla ilgili kanıtlarım var. Tabi konu 4-5 aylık bir konu olunca kanıtlar da eski oluyor doğal olarak.

Bu ss lerde JoseLin in ninjamdan (ByCreaa) çaldığı itemleri kendi çarından gösteriyor :

25v7x.jpg

25v83.jpg

25v91.jpg

25v94.jpg

25v9x.jpg

25vb5.jpg

25vbr.jpg

25vbt.jpg

25vcd.jpg

Benim silahlarımdaki taş eksiklerini bilmeyen yok oyun içinde.

JoseLin, ninja editlerinin yanında +8 B. Turkuaz zırhımı da çalmıştı:

25vf9.jpg

B. turkuazıma kurnazlık eklediğim için eleştiri de almıştım arkadaşlarımdan, zırhın da taşları aynı.

JoseLin daha önceki çarında yani g30n da bu tür hırsızlık girişimlerinde bulunmuş, yine bu şekilde olaydan sonra başka çarlarla oyuna geri dönmüştür.

Olayın üstünden ne kadar süre geçti ne bir GM ilgilendi ne bir admin ilgilendi. Başkaları soyulunca 8-9 tane çar ban yiyor tedbir amaçlı; onların bizden ayrıcalığı olmadığına göre bizimle neden ilgilenilmiyor?

Büyük bir hırsızlık olayı demişsiniz. Bizim olayımızda 3 tane çar soyuldu. Bunların arasında eski edit de vardı. O dönemin piyasasıyla 40 50 edit rahat ederdi. Bu küçük mü sizce?

Kaç tane ticket attım, admine ilettim cevabı aldım; GM ler kendi ağızlarıyla ''Admin o konuyla bizzat ilgilendi.'' dediler. Peki soruyorum, ilgilenildi sözde ama değişen hiçbir şey olmadı?

Herkesten ödemelerin kanıtlarınlarını istiyorsunuz, ödeme kanıtları:

2mlfk.jpg

2mlfl.jpg

Buyrun size kanıt. Ödeme bildirimi, çalınan itemlerin ss leri, olaylar arasındaki onlarca bağlantı. Hırsızın bahsedilen kişi olduğunu göremeyecek kadar kör olamaz kimse!

Herkes kendi ağzı ile kabul ediyor bu kişinin şu anki ''Leydix'' ve ''PhyLidos'' olduğunu :

2t80n.jpg

2t80t.jpg

2t81n.jpg

2t81r.jpg

Komik çocuk. g30n adlı çarını soymuşum onun, o da intikam alıp beni soymuş. Ben onun g30n olduğunu bile haftalar sonra öğrendim.

Eğer item iade edilmiyorsa hırsızın bütün çarlarını tespit edip banlayın; ha başkalarına item veriliyorsa bize de geri verin itemlerimizi. Marketten bir itemi 5-6 kişinin aldığını görebiliyorsanız benim de hangi itemleri aldığımı görebilirsiniz. Buyrun, çarımı incelemeye alın nesi var nesi yok inceleyin ama şu sorunu çözün artık!

2t8uh.jpg

Gencimiz dakikasına ilgiyi çevirmiş konuya.
Burdan sana sesleneyim; elinde 1-2 item kaldıysa sat hemen.

Konunun saçma sebeplerle kapatılmamasını rica ediyorum.

denızcim bu kadar kanıta aylardır hiç kımse çıkarmadısa ben artık yazıklar olsun dıyorum ve sunu artık çok ii anlıyorumkı bu isonun arkasında bunu burda tutan bazı insanlar varkı ılgılenmeme nın sebeide onlar dıye tahmın edıyourm yenıden yenı çar kasmış ve o sayfadakı yorum atanlarıda göz önünde bulundurmamk göz ardı edılemz kı herşey ortada senı tebrik edıyourm su kanıtlarından dolayı hırsızı kollayan şahsiyetler onlardan bin beterdir benım gözümde daha artık ne yapılabılırkı aylardır admıne ö.m atmaktan ve cevap alalamktan gına geldi her konunda haklısn bizim çarlaırmız ban yiyip incelendıse bu şahsiyetinde ıp üzerinden tüm çarlaır tespit edılıp bizzat bu konunun üzerine gidilebilirdi ama adama ortalıga hodri meydan yapan lar ben onlarda kişilık oldunu sanmıyorum kı sizden bin beter olsunlar bunun öbür dünyasıda var eden bulur deyip de bırakmakta boş inşalah diyorum bişeyler yapılır artık :mad:

O çarların benim çarım olduğuna dair kanıtın varsa koy.
Herkesin demesiyle olsaydı eğer kim ne olurdu acaba ?
Herneyse polemik içn atmyrm bu yorumu gerekli kanıtın varsa işlem yapılsın incelesinler.

horse-blinders.jpg

Gözlükleri çıkar artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri