Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

BuraLar Bizim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mishaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nereye ne koyuyorsan koy samuel aponun ulvinin kankasi seni :) nereye ne koyacaksan koy elinden geleni ardina koyma benim içim rahat sıkıntı küfür eden ben olmus olsamda inkar etmem emin ol söylerim onun için sen haril haril calis bi yandan eline mazeme geçtikce böyle ac konulari buralara sen kendi rezilligine bakmiyormusun hiç geçmişini bi kontrol et istersen geçmişine çekmişsin bi perde insanlara kendini farkli tanıtarak giris yapmaya calistin aralarina :) girsende gerçi beceremedin ya neyse dedigim gibi elinden geleni ardina koyma ben demekki cok zamanında sizlere ugrasmaya calisin bakalim dilediginizce gerçekLeri ben bildikden sonra sıkıntı yok aliskinim ben kimi hirsiz der kimi vurguncu der ne derseniz diyin la alayiniza inat buradayim devam da edicem bütün destegimle senin gibi sinekler vizildasin dursun umrumdamı sanıyorsun? samuel? :) yaz yaz dur konu senin olsun

Köşeye Sıkışınca Başladın İFTİRA ATMAYA ` KARALAMAYA dediklerin kim tanımam etmem ama dedıklerın sendne daha şerefli insanlardır buna eminim. VE TANIMAK DA ISDERIM. kim bilir size ne acılar bırakdıki böle onları anıyorsunuz:D
Ben nerdeyse 10 11 aydır bu oyundayım Birisi Çıksın Olm Kime Ne Demişim ETMİŞİM Koyun Buraya Bende Kendimden Utanayım. He diyim Bende Böleyim. Şimdi Şunu o Kuş Beynine İyi ce Sok BANA BENİM GİBİ KANITLA GEL KARŞIMA BENİM O DEDİKLERİNDEN BİRİ OLDUGUMU İSPATLA OYUNU ANINDA BIRAKCAM :) AMA İSPATLIYAMASSAN SEN BENİM ELİMİ ÖPECEKSİN BRİANN TMM I LAN YEGENIM

TEKRAR DİYORUM : SENDEKİ BEYNİ KUŞA TAKSALAR KUŞ TERS UÇAR !

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri