farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

BuraLar Bizim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mishaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kimse Kimse İle Dalga Gecemez Allah Yapısıdır Zira Dinimizcede Yasaklanmıstır bu 1 . 2.sine Gelince Necati bide kendı resmını atta gorelım serberus sende at. Burda Sönmezin Kuzenı Hatalı Olabilir Ama Aileye kufur mu edılmelı. ben Kendıne Gerekını Söyledım. YaKaMoZ Dediğin Senın O Kıytırık Lykia Ya Benzemez.

Ah Yunus Ah Benim Özelimi Koyarken Hanqiniz Cıkdınızda Özeli Koymazsınız dediniz ? soriyom size 2. si Bu bana yapılanları yapıyorum ben Fazlasını yapmadımki Başkası BENİM ÖZELİMİ BURAYA KOYUNCA BRİAN BEYENIOR sonra kımse demıorkı özelini koyamazsın ne bicim adalet lan bu bende koyarım. koydum da
isder darılın isder küsün ben bana yapılanları yaparım ! bukadar

iyi formlar ayıp denen bişe de yok !
nereye ne koyuyorsan koy samuel aponun ulvinin kankasi seni :) nereye ne koyacaksan koy elinden geleni ardina koyma benim içim rahat sıkıntı küfür eden ben olmus olsamda inkar etmem emin ol söylerim onun için sen haril haril calis bi yandan eline mazeme geçtikce böyle ac konulari buralara sen kendi rezilligine bakmiyormusun hiç geçmişini bi kontrol et istersen geçmişine çekmişsin bi perde insanlara kendini farkli tanıtarak giris yapmaya calistin aralarina :) girsende gerçi beceremedin ya neyse dedigim gibi elinden geleni ardina koyma ben demekki cok zamanında sizlere ugrasmaya calisin bakalim dilediginizce gerçekLeri ben bildikden sonra sıkıntı yok aliskinim ben kimi hirsiz der kimi vurguncu der ne derseniz diyin la alayiniza inat buradayim devam da edicem bütün destegimle senin gibi sinekler vizildasin dursun umrumdamı sanıyorsun? samuel? :) yaz yaz dur konu senin olsun

Ah Yunus Ah Benim Özelimi Koyarken Hanqiniz Cıkdınızda Özeli Koymazsınız dediniz ? soriyom size 2. si Bu bana yapılanları yapıyorum ben Fazlasını yapmadımki Başkası BENİM ÖZELİMİ BURAYA KOYUNCA BRİAN BEYENIOR sonra kımse demıorkı özelini koyamazsın ne bicim adalet lan bu bende koyarım. koydum da
isder darılın isder küsün ben bana yapılanları yaparım ! bukadar

iyi formlar ayıp denen bişe de yok !

inan herkes konusunda haklı ama biz yetişkin insanlarız savas sa vas yapılır saygı sevgi çerçevesinde olsa daha iyi olur biz bu saaten sonra örnek olalım herkesın gazına gelip te böyle işler inan bizlere hele bizlere hiç yakışmaz zamanda herkes hata yapmıştır bir birinin doldurusuna gelmiştir.. hepmiz bu oyunda bi amacımız zevk almak bırakın herkes o zevki alsın ama saygı sevgi çerçevesinde olsun iyi oyunlar sizlere....

sen harbi safsin varya :) işim yok benim 110 lv carla serberusla vsmi aticam evladim? 130 lv carim durucak neden carimin suyumu çikmiş benim bi kere serberusla vs atan ben olcam yicegi 3 skil benden cok deil anlamamakda israr ediyorsun zannedersem sen hala benim oldugumu idda ediyorsun olm sen nasil bi insansın yoksa anlamanda mı bi sorun var algilamanmı dar kamil benim dün ninjamda oldugumu aksama kadar ninjamda oynadigimi bütün loncadakiler bilir kamil agapiosda berkin oldugunuda herkes bilir avel seni beyni boş adam hala neyin davasindasın sen? neyi idda ediyorsun almiş koymussun oraya ssleri ? saf seni zorla konusturuyorsun beni ama yok karalicaksin ya beni doğru eline mazeme geçmiş ya :) olm sen varya acaip fallik bi elemansin suyu görür balik olur baligi görür su olursun bi öyle bi böylesin :)

Lan Olm Bak MERKÜRde bitek EVLAT dencek kişi varsa oda SENSİN kimsin lan sen beni o 3-5 tane YAKAMOZDAKİ BEYNİ YIKANMIŞLARAMı benzettin ?
olm berkti tmm sen ninjadaydın berkLe sen aynı evde yaşamıyormusun ? yaşıyorsun yanyana oynıorsunuz aynı evdesınız bi bağır susar küfür etme desen etmez sende madem okadar aile terbiyesi var.
sen ediyon ediyon etmedin mi lan ? senle o Şeref KÜFÜR ETMEDİNİZMİ MSN`de Şahitler var Burak. Afız. Sen Sütten CıKmıs AkKaşıkmısın ?

SANA TEKRAR DİYORUM: ancak sen evladım olursun. Senin Burda Bile Üsdüne qeLsem BAŞLaRsın Burda Küfür Etmeye

SENDEKİ BEYNİ KUŞA TAKSALAR KUŞ TERS UÇAR !

iyi forumlar.!

Lan Olm Bak MERKÜRde bitek EVLAT dencek kişi varsa oda SENSİN kimsin lan sen beni o 3-5 tane YAKAMOZDAKİ BEYNİ YIKANMIŞLARAMı benzettin ?
olm berkti tmm sen ninjadaydın berkLe sen aynı evde yaşamıyormusun ? yaşıyorsun yanyana oynıorsunuz aynı evdesınız bi bağır susar küfür etme desen etmez sende madem okadar aile terbiyesi var.
sen ediyon ediyon etmedin mi lan ? senle o Şeref KÜFÜR ETMEDİNİZMİ MSN`de Şahitler var Burak. Afız. Sen Sütten CıKmıs AkKaşıkmısın ?

SANA TEKRAR DİYORUM: ancak sen evladım olursun. Senin Burda Bile Üsdüne qeLsem BAŞLaRsın Burda Küfür Etmeye

SENDEKİ BEYNİ KUŞA TAKSALAR KUŞ TERS UÇAR !

iyi forumlar.!

Sendekı Beynı Kusa Taksalar Hiç Uçmaz. Cunkü Yok. :m08::m08:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri