Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
eklemişsin işte ssleri sövmüş sanamurat aynı suraya benziyorrrhahahaha
![]()
laf kalabaligi yapma gereken yapilir..Fiziki özellikleri oyuna karıştırmaktan ne anlıyorsunz ki zevk meselesi. O gün Agapios da Berk vardı bunu da biliyorum. Ben küfür edene bişey demem ama işin içine ana bacı karışınca sus dedim Berk'e.Ama şunu söyliyim brian Lachesis deydi zaten kimseyi karalamayın kanıtınız olmadan.
Ne kadar bir mavi bir sarı olsam da bana yapılanlardan ötürü ben eski yakamozluyum unutmayın derim.
Bak Güzel Arkadaşım Kim Nereye Giderse Özgürdür. Ama Ki Berk ve Brian aynı Evde Yaşıorlarmı yaşıorlar LAFA GELINCE KÜFÜR ETMEYİZ EFENDİ İNSANLARIZ BİZ demiyorlarmı ? diyorlar
örnek insanız diyorlar
orda ÖRNEK: Sen Küfür ETme Diyorsun BRİAN DEİL DİYORSUN OLABİLİR BERK de olabilir. BERK EDERKEN oda ninjadan gülüyor. şimdi küfür edenimi savuncaz ?
Benim Burdaki Gayem. Küfür Edipde Ben Küfür Etmem Diyen Briandır! zora Gelincede Berkin üsdüne atar. Berk Okadar Cahilse Oynatmıcak lan Benimde Var Kardeşim Ozaman Hepınıze Küfür etsin BEN DEİLDİM KARDEŞİM varmı öle bi dava ?
iyi formlar
Bak Güzel Arkadaşım Kim Nereye Giderse Özgürdür. Ama Ki Berk ve Brian aynı Evde Yaşıorlarmı yaşıorlar LAFA GELINCE KÜFÜR ETMEYİZ EFENDİ İNSANLARIZ BİZ demiyorlarmı ? diyorlar
örnek insanız diyorlarorda ÖRNEK: Sen Küfür ETme Diyorsun BRİAN DEİL DİYORSUN OLABİLİR BERK de olabilir. BERK EDERKEN oda ninjadan gülüyor. şimdi küfür edenimi savuncaz ?
Benim Burdaki Gayem. Küfür Edipde Ben Küfür Etmem Diyen Briandır! zora Gelincede Berkin üsdüne atar. Berk Okadar Cahilse Oynatmıcak lan Benimde Var Kardeşim Ozaman Hepınıze Küfür etsin BEN DEİLDİM KARDEŞİM varmı öle bi dava ?
iyi formlar
Küfür edeni savunduğum yok.Savunsam buyur et derim herkes yaptığının karşılığını görüyor demek.
Bak kardesım biz savasıyormuyuz savasıyoruz aramızdakı ve ya her neyse oyunda savasılır kimsenınözeline veya karekteri hakında yorum yapması yanlıs gerek yok bir de biz yetişkiniz yani örnek olcahımız yerde bir birimizi yiyoruz Gerek yok böyle şeylere düşman düşmanlıhını dost ise dostluhunu inan böyle kelimelere görüyorum kendim utanıyorum yakıştımı şimdi böyle ayıp ayıp....
Ah Yunus Ah Benim Özelimi Koyarken Hanqiniz Cıkdınızda Özeli Koymazsınız dediniz ? soriyom size 2. si Bu bana yapılanları yapıyorum ben Fazlasını yapmadımki Başkası BENİM ÖZELİMİ BURAYA KOYUNCA BRİAN BEYENIOR sonra kımse demıorkı özelini koyamazsın ne bicim adalet lan bu bende koyarım. koydum da
isder darılın isder küsün ben bana yapılanları yaparım ! bukadar
iyi formlar ayıp denen bişe de yok !
sen harbi safsin varyaBak Güzel Arkadaşım Kim Nereye Giderse Özgürdür. Ama Ki Berk ve Brian aynı Evde Yaşıorlarmı yaşıorlar LAFA GELINCE KÜFÜR ETMEYİZ EFENDİ İNSANLARIZ BİZ demiyorlarmı ? diyorlar
örnek insanız diyorlarorda ÖRNEK: Sen Küfür ETme Diyorsun BRİAN DEİL DİYORSUN OLABİLİR BERK de olabilir. BERK EDERKEN oda ninjadan gülüyor. şimdi küfür edenimi savuncaz ?
iyi formlar
işim yok benim 110 lv carla serberusla vsmi aticam evladim? 130 lv carim durucak neden carimin suyumu çikmiş benim bi kere serberusla vs atan ben olcam yicegi 3 skil benden cok deil anlamamakda israr ediyorsun zannedersem sen hala benim oldugumu idda ediyorsun olm sen nasil bi insansın yoksa anlamanda mı bi sorun var algilamanmı dar kamil benim dün ninjamda oldugumu aksama kadar ninjamda oynadigimi bütün loncadakiler bilir kamil agapiosda berkin oldugunuda herkes bilir avel seni beyni boş adam hala neyin davasindasın sen? neyi idda ediyorsun almiş koymussun oraya ssleri ? saf seni zorla konusturuyorsun beni ama yok karalicaksin ya beni doğru eline mazeme geçmiş ya
olm sen varya acaip fallik bi elemansin suyu görür balik olur baligi görür su olursun bi öyle bi böylesin 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)