noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

BuraLar Bizim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mishaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

seni kaçkere banlattigimizi bende sayamadim be akillanmıyorsunki insan yaptiklarindan az da olsa ibret almayi ögrenir ders alir ama sende oda yokki ban yersin sonra ölmüş savascin Problem 26 ya geçersin ordan küfüre devam eder serberusun acilmasini beklersin :) işin bu senin :D
yaf adam anlaman yokmu koy ss alla alla yemiyormu ss ben koydum ss lerı sende koy :D:D

Fiziki özellikleri oyuna karıştırmaktan ne anlıyorsunz ki zevk meselesi. O gün Agapios da Berk vardı bunu da biliyorum. Ben küfür edene bişey demem ama işin içine ana bacı karışınca sus dedim Berk'e.Ama şunu söyliyim brian Lachesis deydi zaten kimseyi karalamayın kanıtınız olmadan.

Ne kadar bir mavi bir sarı olsam da bana yapılanlardan ötürü ben eski yakamozluyum unutmayın derim.

Son düzenleme:
Bak kardesım biz savasıyormuyuz savasıyoruz aramızdakı ve ya her neyse oyunda savasılır kimsenınözeline veya karekteri hakında yorum yapması yanlıs gerek yok bir de biz yetişkiniz yani örnek olcahımız yerde bir birimizi yiyoruz Gerek yok böyle şeylere düşman düşmanlıhını dost ise dostluhunu inan böyle kelimelere görüyorum kendim utanıyorum yakıştımı şimdi böyle ayıp ayıp....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri