Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bana bak la o serberusdan ssleri alip buraya konu aciyorsun simdi dikkatimi cekdi kapandintan sonra görebildim o konuyu yoksa sana yazardim gerekenide neyse burdan yazalim 1. Cisi sunu o bos kafanin içine iyice sok belki bişiler anlarsin söyledigimden o agapios cari benim eski carlarimdan birisi burasi doğru küfür edilmiş burasida doğru berk etmiş evet inkar edicek deiliz edilen küfürle benim alakam yok bunuda iyice sok kafana emin olmadan adimi hiç bi konunun içerisine sokma tmm mı ? Iyice anladınmı 2. Cisi ben 130 lv carimi birakip 110 lv carla serberusla vs mi aticam geçerim carima atarim pasa pasa vsmi sözümde varsa söylicek geçerim çarima çarimda söylerim sen serberusun ettigi küfürleri bilmiyorsun heralde örümcek zindanı savaslarinda olsun çöl savaslarinda olsun gelip küfür ederdi ondan sonra gelir oralarda pazar açardi eklettirme bana bu ssleri orda görmedimi olm o adam körmü gözleri? Ninjamla orada duruyorum ben zurna seni sanada mazeme cikdi dimi kötülicen ya bizi karaliyicaksin ya iyice sok olm kafanın içine alakam olmayan konulara beni katma he kfüürde ediceksem geçerim çarima 130 lv carim var benim kime ne sözüm varsa söylicegim bişide olucaksa o çarla söyleriim anladınmı gereksiz gereksiz konular açma saga sola kamil küfür hakaret bildirimi die bi yer var oraya ac konunu gereken yapilir ne anliyorsun sen la beni kötülemekle karalamakla ugrasinca beyni boş cocuk seni olm sende idrak gücü kuvveti yokmu? Beynin nasil algiliyor senin olaylari nasil idrak edebiliyorsun? Sana son kez söylüyorum benim ismimi bile zikretme anladınmı? Sok o boş kafanın içine bunu iyice sokki cikarma boş beyninden bunu![]()
mahalle karıları gibi dırdır etme sokak bebeleri gibide zırlama varsa kanıtın ss koy ötme bosuna burlarda yegenım uza hadi cehennem zebanisi

bu ne demekdir simdi küfür deilmi gözlerin görmüyormu olm senin bu adamın söyledigi seyleri? bu ne demekdir simdi buda bir küfür demekdir bu adamın küfürünü görüyorsun bunlarida toplada bi konuda bunlara ac sen berkin ettigi küfürleri aciyorsn ya konu alayiniz avelsiniz harbiden varyaBurdan yakamoza sesleniyorum tut başını al maaşını![]()
seni kaçkere banlattigimizi bende sayamadim be akillanmıyorsunki insan yaptiklarindan az da olsa ibret almayi ögrenir ders alir ama sende oda yokki ban yersin sonra ölmüş savascin Problem 26 ya geçersin ordan küfüre devam eder serberusun acilmasini beklersinmahalle karıları gibi dırdır etme sokak bebeleri gibide zırlama varsa kanıtın ss koy ötme bosuna burlarda yegenım uza hadi cehennem zebanisi![]()
işin bu senin 
siz bnm anama bacıma sövün biz susalım oldumu yok öle bi dünya yol al uza az bile sizebu ne demekdir simdi küfür deilmi gözlerin görmüyormu olm senin bu adamın söyledigi seyleri? bu ne demekdir simdi buda bir küfür demekdir bu adamın küfürünü görüyorsun bunlarida toplada bi konuda bunlara ac sen berkin ettigi küfürleri aciyorsn ya konu alayiniz avelsiniz harbiden varya

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)