Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bak Iste Buna Sımdı Soyleyecegım Gıbı Kufur Edılır. İşte Aıle Terbıyesı Almamış Piç. BUNDA SUC DEGIL BUNA BU TERBİYEYİ VERENDE.
SEN KİMİN ANNESİNE KUFUR EDIYORSUN LAN. SENIN GELMISINI GECMISINI SOYUNU SOPUNU SIKERIM. BANA ACIK ADREES VERDE SENIN O GEVSEK AGZINI Bİ SIKIYIM. DUNYADIKI BUTUN OROSPULAR BIR ARAYA GELSE SENIN GIBI OROSPU COCUGU DOGURAMAZ. SEN NASIL OLDUN ONUDA NALMAIŞ DEGILIM.
SANA DAHA IYILERI LAYIK AMA IDARE ET ARTIK.
iste yakamozun gercek yüzü nasıl tek tek ortaya cıkıyor

Bak Iste Buna Sımdı Soyleyecegım Gıbı Kufur Edılır. İşte Aıle Terbıyesı Almamış Piç. BUNDA SUC DEGIL BUNA BU TERBİYEYİ VERENDE.
SEN KİMİN ANNESİNE KUFUR EDIYORSUN LAN. SENIN GELMISINI GECMISINI SOYUNU SOPUNU SIKERIM. BANA ACIK ADREES VERDE SENIN O GEVSEK AGZINI Bİ SIKIYIM. DUNYADIKI BUTUN OROSPULAR BIR ARAYA GELSE SENIN GIBI OROSPU COCUGU DOGURAMAZ. SEN NASIL OLDUN ONUDA NALMAIŞ DEGILIM.
SANA DAHA IYILERI LAYIK AMA IDARE ET ARTIK.
Lan yazıları düzgün oku Mishaa anneyi agzına aldı JerseN anneyi agıza almadı yazıyı düzgün oku görmüyosan yakın dereceli bi gözlük kullan senn ettigin küfürnde pek aşagı kalır bi yanı yok
iste yakamozun gercek yüzü nasıl tek tek ortaya cıkıyor![]()
Sen hak etmişsindir.

Lan yazıları düzgün oku Mishaa anneyi agzına aldı JerseN anneyi agıza almadı yazıyı düzgün oku görmüyosan yakın dereceli bi gözlük kullan senn ettigin küfürnde pek aşagı kalır bi yanı yok
Ben Mishaya DA Gerekli Şeyleri Söyledım. Fakat Benım Annem Yerıne Koydugum Kımseye Kufur Edemezler Tamammı. Şu Gune Kadar Bırıne Kufur ETMISMIYIM. Bak Bakalım.
Sen hak etmişsindir.![]()
sen hic dusene biliyormusn edit caldığın kac kisi sana neler diyor neler gerci sen bunları bilerek yapaıyon senın icin edit olsunda gerisi bos o kadar carın var bir carından bir ödeme bildirımını koysana buraya onaylanmıs görerim koyamasın cunku senın tüm editlerın hepsi calınnti

belki leydix vardır ama onunda ilk sayibi sen deyilsın muhamet tı bunuda tüm merkür bilir 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)