Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sizin ha :m08::m08: ulan 10 kişi gelsek bizim dediginiz çöle hasret kalrısınız aynen 15 tatilde oldugu gibi burası bi ülke degilki orası bnm şurası bnm olsun kendini çok kaptırdın heralde tarihe :m08::m08:
Senide Gördük Şimdi Tamm Git Cagır 10 Kişi Gel BakaLım <3
Mishaa' Alıntı:Bizim Bizim Gel ÇöLe bak İstersen
![]()
Sen dün yoktun yeni playerin nerde görülmüş bi yeri sahiplenmesi He baban sana öğretmedimi Tapu olması lazım diye gerçi bende senin 2. babanım gel öğreteyim
Ben Oynamıodum Ama Takip Ediodum Yegen Sen Rahat oL Neyin Ne oLDugunu BiLiorum Tosuncuk
Annen Napıo Gecen Sen Gittin Ya BsyLer Yaptık İşte Kötü Gözükuodu Sen Bi Bak Annene Tmmı Tosun <3
Bu Arada Annene seLam :l04:
Haha. Acizsin anneyi ortaya katacak kadar acizsin çocuk az büyü zeka kullan biraz babasına istedigin lafı de annesini ne katıyon aciz insan biraz adamlgı ögrende gel 2-3 günlük oyuncusun aklını alırlar senn akıllı ol :ka19:
Haha. Acizsin anneyi ortaya katacak kadar acizsin çocuk az büyü zeka kullan biraz babasına istedigin lafı de annesini ne katıyon aciz insan biraz adamlgı ögrende gel 2-3 günlük oyuncusun aklını alırlar senn akıllı ol :ka19:
akLımııı aL Benim
Tmmı Sizin ha :m08::m08: ulan 10 kişi gelsek bizim dediginiz çöle hasret kalrısınız aynen 15 tatilde oldugu gibi burası bi ülke degilki orası bnm şurası bnm olsun kendini çok kaptırdın heralde tarihe :m08::m08:
Hahaha :m08::m08::m08::m08: Ayarlayın Loncanızı Savaş Yapalım
?- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)