Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

BuraLar Bizim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mishaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Mishaya DA Gerekli Şeyleri Söyledım. Fakat Benım Annem Yerıne Koydugum Kımseye Kufur Edemezler Tamammı. Şu Gune Kadar Bırıne Kufur ETMISMIYIM. Bak Bakalım.

İster senin annen olsun ister başkasının annesi olsun eden kişide kim olursa olsun isterse bnm en yakın arkadasım olsun affetmem.

Bütün annelere saygım sonsuzdur ama konu içindeki yorumlar açıkça ortada misha kötü bi şekilde anneyi agıza almıs va banlanmıs jersenin dedikleride dogru deil ama babaya demiş anneye deil haa babaya demesi küçük bişeymi hayır babada kıymetli anne kadar deil ama bu yüzden anne daha üstün

Yeterince açık oldum sanırım...

sen hic dusene biliyormusn edit caldığın kac kisi sana neler diyor neler gerci sen bunları bilerek yapaıyon senın icin edit olsunda gerisi bos o kadar carın var bir carından bir ödeme bildirımını koysana buraya onaylanmıs görerim koyamasın cunku senın tüm editlerın hepsi calınnti :D:D:D belki leydix vardır ama onunda ilk sayibi sen deyilsın muhamet tı bunuda tüm merkür bilir :D:D
bana bak la o serberusdan ssleri alip buraya konu aciyorsun simdi dikkatimi cekdi kapandintan sonra görebildim o konuyu yoksa sana yazardim gerekenide neyse burdan yazalim 1. cisi sunu o bos kafanin içine iyice sok belki bişiler anlarsin söyledigimden o Agapios cari benim eski carlarimdan birisi burasi doğru küfür edilmiş burasida doğru berk etmiş evet inkar edicek deiliz edilen küfürle benim alakam yok bunuda iyice sok kafana emin olmadan adimi hiç bi konunun içerisine sokma tmm mı ? iyice anladınmı 2. cisi ben 130 lv carimi birakip 110 Lv carla serberusla vs mi aticam geçerim carima atarim pasa pasa vsmi sözümde varsa söylicek geçerim çarima çarimda söylerim sen serberusun ettigi küfürleri bilmiyorsun heralde örümcek zindanı savaslarinda olsun çöl savaslarinda olsun gelip küfür ederdi ondan sonra gelir oralarda pazar açardi eklettirme bana bu ssleri orda görmedimi olm o adam körmü gözleri? ninjamla orada duruyorum ben zurna seni sanada mazeme cikdi dimi kötülicen ya bizi karaliyicaksin ya iyice sok olm kafanın içine alakam olmayan konulara beni katma he kfüürde ediceksem geçerim çarima 130 LV carim var benim kime ne sözüm varsa söylicegim bişide olucaksa o çarla söyleriim anladınmı gereksiz gereksiz konular açma saga sola kamil küfür hakaret bildirimi die bi yer var oraya ac konunu gereken yapilir ne anliyorsun sen la beni kötülemekle karalamakla ugrasinca beyni boş cocuk seni olm sende idrak gücü kuvveti yokmu? beynin nasil algiliyor senin olaylari nasil idrak edebiliyorsun? sana son kez söylüyorum benim ismimi bile zikretme anladınmı? sok o boş kafanın içine bunu iyice sokki cikarma boş beyninden bunu :)

İster senin annen olsun ister başkasının annesi olsun eden kişide kim olursa olsun isterse bnm en yakın arkadasım olsun affetmem.

Bütün annelere saygım sonsuzdur ama konu içindeki yorumlar açıkça ortada misha kötü bi şekilde anneyi agıza almıs va banlanmıs jersenin dedikleride dogru deil ama babaya demiş anneye deil haa babaya demesi küçük bişeymi hayır babada kıymetli anne kadar deil ama bu yüzden anne daha üstün

Yeterince açık oldum sanırım...

Bak Guzel Kardesım Benım Ben Kımsenın Annesıne Babasına Aile Değerlerine Kufur Etmem. Burda Kan Beynıme Sıcradı Resmen. Ordakı Konusma Tarzına Dıkkat Et, Nedemek İstediği Acık Acık Belli Babaya Degıl Düpe Düz Anneye Hitap Edilerek Kufur Edılmıstır.:mad::mad::mad:

Lan Adamlar Analarımıza Kufur Etsınler Bızlerde Iyı Edıyorsun Ha Devam Edermısın mı Dıyelim ?

olm suan senın o edenlerden ne farkın kaldı ?

o edenler zate kendilerını belli etıler peki sen soyle bir dusun daha dun meydana cıkan biri o ninja herkimse ona o hakı kim vermıslan buralara cıksın miletın anasına küfür etsın ?

burası bir forum büyükte var kücükte var kızda var erkekte var tamm tartısırsın ama aileyi katmak ney ilk katan gine kim kendini bilmez ninja kimin arkadsı sizin haygi loncada yakamozda :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri