Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

BuraLar Bizim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mishaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ÇöL Artık Bizim Gelin ALın MaviLer :)

2pnlx.jpg
[/url][/IMG]

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Fiziki özellikleri oyuna karıştırmaktan ne anlıyorsunz ki zevk meselesi. O gün Agapios da Berk vardı bunu da biliyorum. Ben küfür edene bişey demem ama işin içine ana bacı karışınca sus dedim Berk'e.Ama şunu söyliyim brian Lachesis deydi zaten kimseyi karalamayın kanıtınız olmadan.

Ne kadar bir mavi bir sarı olsam da bana yapılanlardan ötürü ben eski yakamozluyum unutmayın derim.
bana bak la o serberusdan ssleri alip buraya konu aciyorsun simdi dikkatimi cekdi kapandintan sonra görebildim o konuyu yoksa sana yazardim gerekenide neyse burdan yazalim 1. Cisi sunu o bos kafanin içine iyice sok belki bişiler anlarsin söyledigimden o agapios cari benim eski carlarimdan birisi burasi doğru küfür edilmiş burasida doğru berk etmiş evet inkar edicek deiliz edilen küfürle benim alakam yok bunuda iyice sok kafana emin olmadan adimi hiç bi konunun içerisine sokma tmm mı ? Iyice anladınmı 2. Cisi ben 130 lv carimi birakip 110 lv carla serberusla vs mi aticam geçerim carima atarim pasa pasa vsmi sözümde varsa söylicek geçerim çarima çarimda söylerim sen serberusun ettigi küfürleri bilmiyorsun heralde örümcek zindanı savaslarinda olsun çöl savaslarinda olsun gelip küfür ederdi ondan sonra gelir oralarda pazar açardi eklettirme bana bu ssleri orda görmedimi olm o adam körmü gözleri? Ninjamla orada duruyorum ben zurna seni sanada mazeme cikdi dimi kötülicen ya bizi karaliyicaksin ya iyice sok olm kafanın içine alakam olmayan konulara beni katma he kfüürde ediceksem geçerim çarima 130 lv carim var benim kime ne sözüm varsa söylicegim bişide olucaksa o çarla söyleriim anladınmı gereksiz gereksiz konular açma saga sola kamil küfür hakaret bildirimi die bi yer var oraya ac konunu gereken yapilir ne anliyorsun sen la beni kötülemekle karalamakla ugrasinca beyni boş cocuk seni olm sende idrak gücü kuvveti yokmu? Beynin nasil algiliyor senin olaylari nasil idrak edebiliyorsun? Sana son kez söylüyorum benim ismimi bile zikretme anladınmı? Sok o boş kafanın içine bunu iyice sokki cikarma boş beyninden bunu :)

mahalle karıları gibi dırdır etme sokak bebeleri gibide zırlama varsa kanıtın ss koy ötme bosuna burlarda yegenım uza hadi cehennem zebanisi :)
Bak Güzel Arkadaşım Kim Nereye Giderse Özgürdür. Ama Ki Berk ve Brian aynı Evde Yaşıorlarmı yaşıorlar LAFA GELINCE KÜFÜR ETMEYİZ EFENDİ İNSANLARIZ BİZ demiyorlarmı ? diyorlar
örnek insanız diyorlar :D orda ÖRNEK: Sen Küfür ETme Diyorsun BRİAN DEİL DİYORSUN OLABİLİR BERK de olabilir. BERK EDERKEN oda ninjadan gülüyor. şimdi küfür edenimi savuncaz ?:mad:

Benim Burdaki Gayem. Küfür Edipde Ben Küfür Etmem Diyen Briandır! zora Gelincede Berkin üsdüne atar. Berk Okadar Cahilse Oynatmıcak lan Benimde Var Kardeşim Ozaman Hepınıze Küfür etsin BEN DEİLDİM KARDEŞİM varmı öle bi dava ?

iyi formlar
sen harbi safsin varya :) işim yok benim 110 lv carla serberusla vsmi aticam evladim? 130 lv carim durucak neden carimin suyumu çikmiş benim bi kere serberusla vs atan ben olcam yicegi 3 skil benden cok deil anlamamakda israr ediyorsun zannedersem sen hala benim oldugumu idda ediyorsun olm sen nasil bi insansın yoksa anlamanda mı bi sorun var algilamanmı dar kamil benim dün ninjamda oldugumu aksama kadar ninjamda oynadigimi bütün loncadakiler bilir kamil agapiosda berkin oldugunuda herkes bilir avel seni beyni boş adam hala neyin davasindasın sen? neyi idda ediyorsun almiş koymussun oraya ssleri ? saf seni zorla konusturuyorsun beni ama yok karalicaksin ya beni doğru eline mazeme geçmiş ya :) olm sen varya acaip fallik bi elemansin suyu görür balik olur baligi görür su olursun bi öyle bi böylesin :)
Ben Mishaya DA Gerekli Şeyleri Söyledım. Fakat Benım Annem Yerıne Koydugum Kımseye Kufur Edemezler Tamammı. Şu Gune Kadar Bırıne Kufur ETMISMIYIM. Bak Bakalım.

İster senin annen olsun ister başkasının annesi olsun eden kişide kim olursa olsun isterse bnm en yakın arkadasım olsun affetmem.

Bütün annelere saygım sonsuzdur ama konu içindeki yorumlar açıkça ortada misha kötü bi şekilde anneyi agıza almıs va banlanmıs jersenin dedikleride dogru deil ama babaya demiş anneye deil haa babaya demesi küçük bişeymi hayır babada kıymetli anne kadar deil ama bu yüzden anne daha üstün

Yeterince açık oldum sanırım...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri