- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar leqendy arkadasımızın sw files'i kullananlar bilirler birtakım hatalarla karşılaşmışlardır,
Evet öncelikle sw files linkini vereyim
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...leqendy-2012-server-files-|-lvgostermeli.html
Öncelikle bu sw files i hazırladığı için Leqendy arkadaşımıza teşekkür ediyoruz...
Şimdi gelelim bir takım hatalara, ancak arkadaşlar şunu hemen belirtiyim bu yazdıklarım hamachi server kuranlar için çözümlerdir, sabit ip serverları birebir leqendy arkadaşımızdan öğrenin
Sorunlar;
1- Sw kurdum ancak panele bağlanamıyorlar.
Çözümü : Portmap ları açtığınızdan emin olun,
Virüs programınızdan güvenlik duvarını kaldırın,
Eğer sizde siteye giremiyorsanız conn, connfig ve diğer ayarları kendi sw nize göre düzenleyin ( Çok yakında resimli anlatım )
2- Server'a bağlanılmıyor, veya bir tek ben bağlanabiliyorum.
Çözümü sysinstall ayarlarınızı kontrol ediniz,
oynayacak diğer kişilerin hamachi ağınıza bağlı olup olmadığını kontrol edin..
(Sorunun devamı durumunda özelden mesaj atarak irtibata geçebilirsiniz)
3- Kendimi gm yapamıyorum.
Navicat--> Kendi serveriniz -->common --> gm list : bu bölümde + işaretine tıklayarak yeni yer açın, mAccount a Id'ınızı sağındakine ise oyundaki nickinizi girin,
Navicat--> Kendi serveriniz -->common --> gm host : Buraya ise kendi hamachi li ip adresinizi ve .100 lüsünü girin, örneğin;
111.83.94.187
111.83.94.100 Şeklinde
Player'dan karakterinizin adını değiştirdiyseniz örneğin;
"asdsaz" --> "[TL]asdsaz" bu değişikliği gm list tede yaptığınızdan emin olun..
4- Bir arkadaşımı gm yapamıyorum.
Yukarıdaki işlemi aynen arkadaşınızın nicki ve ip sine uygulayın...
5- Bu pek bir sorun gibi değil konuda belirtilmiş ancak birçok arkadaşımız sorduğu için ekliyeyim dedim;
tüm rar-pass'lar turkmmo-leqendy
navicat ıd:root password: 19941903
virtual pc: ıd:root password:Leqendy (büyük-küçük dikkat edin)
filezilla: id:root password:Leqendy (büyük-küçük dikkat edin)
Şimdilik bu kadar, eklemeyi unuttuğum hatalar varsa veya yapamadıklarınız ne olursa olsun bir mesaj atmanız yeterlidir..
Eğer yardımcı olabildiysem bir teşekkür ederim yazarsanız sevinirim..
Birde bir ricam var alıntı yapacaksanız lütfen asdsaz'den alıntı şeklinde paylaşın..
Evet öncelikle sw files linkini vereyim
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...leqendy-2012-server-files-|-lvgostermeli.html
Öncelikle bu sw files i hazırladığı için Leqendy arkadaşımıza teşekkür ediyoruz...
Şimdi gelelim bir takım hatalara, ancak arkadaşlar şunu hemen belirtiyim bu yazdıklarım hamachi server kuranlar için çözümlerdir, sabit ip serverları birebir leqendy arkadaşımızdan öğrenin

Sorunlar;
1- Sw kurdum ancak panele bağlanamıyorlar.
Çözümü : Portmap ları açtığınızdan emin olun,
Virüs programınızdan güvenlik duvarını kaldırın,
Eğer sizde siteye giremiyorsanız conn, connfig ve diğer ayarları kendi sw nize göre düzenleyin ( Çok yakında resimli anlatım )
2- Server'a bağlanılmıyor, veya bir tek ben bağlanabiliyorum.
Çözümü sysinstall ayarlarınızı kontrol ediniz,
oynayacak diğer kişilerin hamachi ağınıza bağlı olup olmadığını kontrol edin..
(Sorunun devamı durumunda özelden mesaj atarak irtibata geçebilirsiniz)
3- Kendimi gm yapamıyorum.
Navicat--> Kendi serveriniz -->common --> gm list : bu bölümde + işaretine tıklayarak yeni yer açın, mAccount a Id'ınızı sağındakine ise oyundaki nickinizi girin,
Navicat--> Kendi serveriniz -->common --> gm host : Buraya ise kendi hamachi li ip adresinizi ve .100 lüsünü girin, örneğin;
111.83.94.187
111.83.94.100 Şeklinde
Player'dan karakterinizin adını değiştirdiyseniz örneğin;
"asdsaz" --> "[TL]asdsaz" bu değişikliği gm list tede yaptığınızdan emin olun..
4- Bir arkadaşımı gm yapamıyorum.
Yukarıdaki işlemi aynen arkadaşınızın nicki ve ip sine uygulayın...
5- Bu pek bir sorun gibi değil konuda belirtilmiş ancak birçok arkadaşımız sorduğu için ekliyeyim dedim;
tüm rar-pass'lar turkmmo-leqendy
navicat ıd:root password: 19941903
virtual pc: ıd:root password:Leqendy (büyük-küçük dikkat edin)
filezilla: id:root password:Leqendy (büyük-küçük dikkat edin)
Şimdilik bu kadar, eklemeyi unuttuğum hatalar varsa veya yapamadıklarınız ne olursa olsun bir mesaj atmanız yeterlidir..
Eğer yardımcı olabildiysem bir teşekkür ederim yazarsanız sevinirim..
Birde bir ricam var alıntı yapacaksanız lütfen asdsaz'den alıntı şeklinde paylaşın..