farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Suralarin Kendini Kral Sanmasi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan venom830
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sura Karakter oyunda Ws kralı bnce. Yani Çoğu savascıyı yenen Sura sevinmemeli şu svascıyı yendim falan diye. Bir suranın az bi itemiyle bi çok saglam bi svaascı kesebilirsin buna yardımcı olan ateştir ateşi durdurmazsın sersemletemezsin kaçamazsın illaki vurucak ws de sana. Koruması ise suranın zekası ne kdr çok olursa o kdr katlanır ve adamın karsısında bi taşa dönüşürsün. bu faktörleri surayı daha farklı yapıyor. Ve bence sura fazla iide deil hiç eglencesi yok.

Bence oyunda Fazla ii işler yapamayanlar sura oynıyorlar daha fazla adam kesebilecekleri için. olay bundan ibaret. En zevkli oynanacak krkter Bedensel savascıdır gerisi kendini avutmak için sura falan oynar. amaçları daha zayıf itemlerle güçlüleri kesmek olaiblir yada psikolojik sorunlarıda olabilir sura krkterlerin yenince böbürlenmeleri falan

Bana katılan var mı bilemem tabiki ama bnce Sura karakteri tamamen oyunun haksızlıgı O zmn herkez sura oynasın Rekabet falanda olmaz !:(

Edit gelirse bu bahsettiğiniz konular tamamen değişir. Ben her zaman Büyülü Silah oynayan biriyim ki 6 yıldır oynuyorum bu oyunu. Her karakteri zerresine kadar bilirim. En zevkli ve kasması en kolay olanı Büyülü Silahtır, Ws de en güçlüsü Kara Büyüdür bunun lamı cimi yok! Ancakkkk edit gelince büyü savunması % 100 e gelir ! bu da kara büyüye dezavantaj getirir çünkü bedensel hız ile işi bitirir! Büyülü silah da kara büyüye nazaran daha güçlü olur! Lakin her şeyden önemlisi oynamayı bilmezsen editli bedenseli de , kara büyüyü de rezil edersin :)

benim kendi fikrime göre büyülü silah en iyisidir cünkü büyü cözme sayesinde bedensel savascıyla aynı saldırı hızına ulasırsın ejderha dönüsü ve parmak darbesiyle adamı savurursun cok avantajlı.
Kasması en kolay karakterdir. büyülü keskinlik sayesinde eqer skil P derecesinde ise her vurduqun slot yada adam basına vuruslarının %12 si canına eklenir cok daha dayanıklı olursun + koruma skilleride war.
ben fikrimi söledim. İYİ FORUMLAR.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri