- Konular
- 8
- Online süresi
- 8m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sura Kadar Abartilmis bi Karakter Yoktur...Hem Kalkani Hem Atesi olmasina ragmen bide duz vurur..sonrada kendini kral sanar ya iste o deli ediyor beni sen sadece 2 3 tusa basip pot basan bi playersin ne gibi bir avantajin warki???
simdi dicekler sende sura ac..ben sura acmam nedeni ise zaten hiç bisey yapmiyorsun ve bir eglence almiyorsun..Bu yuzden sura oynamak bos bence sizinde gorusleriniz almak istiyorum...
simdi dicekler sende sura ac..ben sura acmam nedeni ise zaten hiç bisey yapmiyorsun ve bir eglence almiyorsun..Bu yuzden sura oynamak bos bence sizinde gorusleriniz almak istiyorum...
- Konular
- 138
- Reaksiyon Skoru
- 95
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sura Kadar Abartilmis bi Karakter Yoktur...Hem Kalkani Hem Atesi olmasina ragmen bide duz vurur..sonrada kendini kral sanar ya iste o deli ediyor beni sen sadece 2 3 tusa basip pot basan bi playersin ne gibi bir avantajin warki???
bence hiçde boş değil yani herkesi kesmek zevkli oluyo sağlam itemler yaparsan boss'ta kesersin Slot da. ayrıca düz vuruş niye vurmasın delici diye birşey var. 1 1 vuruken bi anda 1k 500 gibi damageler vurabiliyolar. üstelik seni düz vuruşuyla ite biliyor o yüzden senin seri olmanı engelliyor

bence en güzel en zevkli karakter sura ve bıçakcı ninja

- Konular
- 157
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
sura zevkli ama büyülü silah zevkli hem kendini kral sanan da yok
- Konular
- 1,058
- Online süresi
- 1h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 892
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
UltraVıolet;8702653' Alıntı:sura zevkli ama büyülü silah zevkli hem kendini kral sanan da yok
Emin ol var. Hele ki Ask loncasindaki birkac sura o kadar havaliki kraldan daha ileri saniyrlar kendilerini ...
Ayrica gercekten surani eline kotu bi silah ver yine guclu olur. Yapacak birsey yok ama bicakci ninja cok zevkli

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)