mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Leydix hırsız seni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JerseN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Msn de yazdıklarımıda koy hadi iso hadi az kaldı iso hadi olcak iso hadi iso hadi daha düne kadar forumu abin öğreetti gelmis burda abine racon kesiyon en iyisini polatalemdar yapıyor ben racon kesmiyorum kafa kesiyorum bende senin parmaklarını kesicem az kaldı :D:D:D:D:D:D:D

ya kes sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın ? yada sefayı suçlayanlar ? hepiniz aynısınız, birbirinizden kalır yanınız yok :)

NazlıHilal' Alıntı:
ya kes sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın ? yada sefayı suçlayanlar ? hepiniz aynısınız, birbirinizden kalır yanınız yok :)

Bayanlara gayet saygı ve sevgi çerçevesinde olmaya özen gösteriyorum No sefa Yes İso :D

Böyle her hangi birisi çıkıp ben buyum veya şuyum dediğinde herkese inanıyor musunuz?
Eğer hırsız olduğuna kanıtınız varsa destek.mmomt2.com veya Kural İhlalinden bildirirsiniz gereken işlem yapılır. Burda böyle yok yere konu açmayla, birilerini karalamayla, polemik yapmayla olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri