Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Rahatsız Olduğum Bazı Konular Var , Ve Buraya Yazmak İstedim.Belki Düzelir ..
Lütfen Sonuna Kadar Okuyun .. Lütfen ..
Bir Zamanlar Bu Katogeride " PvP Tanıtm Scripti " Paylaşılmıştı. Edit Ve Kilitlenmeden Önce Bi Kaç Kişi Çoktan Arşivlemişti Scripti Zaten.
ElectronicArts Arkadaşımız ( Ne Kadar Arkadaşım Olmasada )
Şimdi Soruyorum Bu Emek Hırsızlığı Değilde Ne ?
Bu Scripti Arşivleyen Birisi MSN den Eklemiş Beni Diyorki ( Aramızdaki Diyalog ) ;
+ Domain Alıp Pvp Tanıtım Paneli Kurucam Yardım Edermisin ?
- Sadece Domain İle Site Kuramazsın. Domain + Host Alman Gerekir.
+ Host Ne :S ?
Şimdi Bu Nedir Abi ? , Bi Kaç Yüzsüz , Arsız , Beyinsizsin Paylaşımı Yüzünden Nereye Geldik ?
Host u Anlattım Falan ..
- Senin Hiç PHP ,HTML Bilgin Varmı ?
+ Hayır Ama Hallederiz.
- Hiç Hayatında C-Panel Kullandınmı ? , MySQL Açtınmı ?
+ Hayır
Gördüğünüz Gibi Şimdi Ben Bu İnsana Ne Desem Boş.
Eğer Yok Bu Diyaloglar Uydurma Dersenizde Sohbet Geçmişimiz Var Screenlarım Ve Kanıt Olarak Gösteririm.
Neyse Konuyu Uzatmadan Özete Geçeyim :
Lütfen Lisanslı Script Paylaşmayın. Para İle Satılan Script Paylaşmayın.
Paylaşınca Noluyo Abi ? Sizi Admin mi Yapıyolar ? Mod Mu Yapıyolar ?
Zaten Bu Bölümün Amacı Tahminimce Kendi Yaptığınız Scriptleri Paylaşmak.
Değer Verip Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim ..
Bu Konudaki Düşüncelerinizi Lütfen Yazınız.
Lütfen Sonuna Kadar Okuyun .. Lütfen ..
Bir Zamanlar Bu Katogeride " PvP Tanıtm Scripti " Paylaşılmıştı. Edit Ve Kilitlenmeden Önce Bi Kaç Kişi Çoktan Arşivlemişti Scripti Zaten.
ElectronicArts Arkadaşımız ( Ne Kadar Arkadaşım Olmasada )
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Paylaştı. Script Hamit Can Kahraman Kodlamalıdır. Birzat Ondan Aldım. Parası 75 TL idi. Fakat Araya Tanıdık Falan Sokunca 50 ye düştü.Yani Bu Scripti 50 TL den Aldım Ve Hamit den Tam Olarak Ben Hariç 4 Kişi Daha O Scripti Almıştı. Şimdi Soruyorum Bu Emek Hırsızlığı Değilde Ne ?
Bu Scripti Arşivleyen Birisi MSN den Eklemiş Beni Diyorki ( Aramızdaki Diyalog ) ;
+ Domain Alıp Pvp Tanıtım Paneli Kurucam Yardım Edermisin ?
- Sadece Domain İle Site Kuramazsın. Domain + Host Alman Gerekir.
+ Host Ne :S ?
Şimdi Bu Nedir Abi ? , Bi Kaç Yüzsüz , Arsız , Beyinsizsin Paylaşımı Yüzünden Nereye Geldik ?
Host u Anlattım Falan ..
- Senin Hiç PHP ,HTML Bilgin Varmı ?
+ Hayır Ama Hallederiz.
- Hiç Hayatında C-Panel Kullandınmı ? , MySQL Açtınmı ?
+ Hayır
Gördüğünüz Gibi Şimdi Ben Bu İnsana Ne Desem Boş.
Eğer Yok Bu Diyaloglar Uydurma Dersenizde Sohbet Geçmişimiz Var Screenlarım Ve Kanıt Olarak Gösteririm.
Neyse Konuyu Uzatmadan Özete Geçeyim :
Lütfen Lisanslı Script Paylaşmayın. Para İle Satılan Script Paylaşmayın.
Paylaşınca Noluyo Abi ? Sizi Admin mi Yapıyolar ? Mod Mu Yapıyolar ?
Zaten Bu Bölümün Amacı Tahminimce Kendi Yaptığınız Scriptleri Paylaşmak.
Değer Verip Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim ..
Bu Konudaki Düşüncelerinizi Lütfen Yazınız.
eğer scripti bir kişi yaptı ise vede bunu 3. bir kişi clone yapıp dağıttıysa o dağıtan kişiyi bilişim suçlarına şikayet etmenizi öneririm çünki şu varki dediğiniz doğru herkes yaptığı şeye bir emek veriyor vede bu emeğinin karşılığı almak ister paylaşan kişi ile konuşmalısınız ve yapımcıya bildirmelisiniz
Kardeşim Sana Katılıyorum .. Artık Emek Hırsızlarına Dur Demek Lazım .. Çünkü Bir İnsan Eğer Bunu Yapıp Satış'a Sunuyorsa Senin Bunu Asla ve Asla Paylaşmaman Gerekir .. Eğer Paylaşmak İstiyorsan Kendi Kodların . Kendi Tasarımını Yapman Gerekir .. Böyle Kişiler Etrafımda Hiç Barınmadı . Barındığını Anladığım Anda O Kişi İle Sohbetimi Kestim .. Beyler , Bayanlar . Size Tavsiyem Şu durki . Emek Hırsızları İle Beraber Olmayın . Sizinda Başınız Yanar .. Haberiniz Olsun ..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)