Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Efsun Paketi Olsun :
200 'LÜ EFSUN EKLEME VE 200'LÜ EFSUN DEĞİŞTİRME
10 Tane 6.7 Efsun Ekleme ve 10 Tane 6.7 Efsun Değiştirme
Fiyatı : 25 TL Olabilir.
Oyuna güzel para kazandıracak bir nesne olacağından eminim oyuncularda memnun kalacaktır.
200 'LÜ EFSUN EKLEME VE 200'LÜ EFSUN DEĞİŞTİRME
10 Tane 6.7 Efsun Ekleme ve 10 Tane 6.7 Efsun Değiştirme
Fiyatı : 25 TL Olabilir.
Oyuna güzel para kazandıracak bir nesne olacağından eminim oyuncularda memnun kalacaktır.
6.7 efsun olayına karşıyım biz 3 ay derece charı beklıyelim adam edit gibi 6.7 leri tak tak atsın , swde edit yok ama 6.7leri çok kolay elde eden birinin editten farkı olamaz. saygılar iyi forumlar
6.7 efsun olayına karşıyım biz 3 ay derece charı beklıyelim adam edit gibi 6.7 leri tak tak atsın , swde edit yok ama 6.7leri çok kolay elde eden birinin editten farkı olamaz. saygılar iyi forumlar
Katılıyorum.Oyunun parasını çıkarmak için yapıldığını biliyorum fakat sadece nesne satılsa 6.7 efsun gibi , baron gibi , turkuaz , kraliyet gibi dönüşümlü itemler ve özel efsunalar değilde 200'lük efsun nesnesi ve 200'lük efsun değiştirme nesnesi 25 TL'den satılabilir.Sadece item shopta satılan fazladan exp veren yüzük satılabilir ( metinden düşen değil ).Onun dışında kraliyet , baron , ay kılıcı , kutsal v.b satılırsa ilginin düşeceğini düşünüyorum.200'lük efsun nesnesinin satılmasının çok iyi olacağını düşünüyorum.Dönüşüm yükseltme nesneleri ( Levi Yüzüğü v.b ) satılabilir.Çok abartmamak lazım dediğim gibi.Bu konuyla özellikle ilgileniyorum.Dönüşümlü silahlar , zırhlar satılmamasını ve arkadaşlarında destek çıkmasını , onların yerine alternatiflerin getirilmesini umuyorum ..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)