Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Mars Markette Satılmasını İstedikleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Efsun Paketi Olsun :

200 'LÜ EFSUN EKLEME VE 200'LÜ EFSUN DEĞİŞTİRME
10 Tane 6.7 Efsun Ekleme ve 10 Tane 6.7 Efsun Değiştirme

Fiyatı : 25 TL Olabilir.

Oyuna güzel para kazandıracak bir nesne olacağından eminim oyuncularda memnun kalacaktır.

6.7 efsun olayına karşıyım biz 3 ay derece charı beklıyelim adam edit gibi 6.7 leri tak tak atsın , swde edit yok ama 6.7leri çok kolay elde eden birinin editten farkı olamaz. saygılar iyi forumlar

6.7 efsun olayına karşıyım biz 3 ay derece charı beklıyelim adam edit gibi 6.7 leri tak tak atsın , swde edit yok ama 6.7leri çok kolay elde eden birinin editten farkı olamaz. saygılar iyi forumlar

Katılıyorum.Oyunun parasını çıkarmak için yapıldığını biliyorum fakat sadece nesne satılsa 6.7 efsun gibi , baron gibi , turkuaz , kraliyet gibi dönüşümlü itemler ve özel efsunalar değilde 200'lük efsun nesnesi ve 200'lük efsun değiştirme nesnesi 25 TL'den satılabilir.Sadece item shopta satılan fazladan exp veren yüzük satılabilir ( metinden düşen değil ).Onun dışında kraliyet , baron , ay kılıcı , kutsal v.b satılırsa ilginin düşeceğini düşünüyorum.200'lük efsun nesnesinin satılmasının çok iyi olacağını düşünüyorum.Dönüşüm yükseltme nesneleri ( Levi Yüzüğü v.b ) satılabilir.Çok abartmamak lazım dediğim gibi.Bu konuyla özellikle ilgileniyorum.Dönüşümlü silahlar , zırhlar satılmamasını ve arkadaşlarında destek çıkmasını , onların yerine alternatiflerin getirilmesini umuyorum ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri