Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Mars Markette Satılmasını İstedikleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

turko olmasında ne olursa olsun !

Öncelikle +65 ve +75 silahlarının gelmesi iyi olabilir.Oyun düzenini bozmayacak şekilde bazı şebnemlerde gelebilir.+basma oranını yükseltecek bir şey de olabilir gayet mantıklı.Kalıcı büyü hızı saldırı hızı vb.veren biyolog görevleri kesinlikle gelmeli.
200lü efsunların gelmesini desteklemiyorum malum hileler var.
Levi ve kahramanlık sembolü de paketler halinde gelebilir.
60-80lvl kasklarınında gelmesi gerekir.

Ruh Kristali küpesi

Ruh Kristali bilekliği

Ruh Kristali Kolyesi

Titan Kalkanı

60-80lv kasklarının dışında bu itemler de gelebilir diye düşünüyorum.

6.7 efsun olayına karşıyım biz 3 ay derece charı beklıyelim adam edit gibi 6.7 leri tak tak atsın , swde edit yok ama 6.7leri çok kolay elde eden birinin editten farkı olamaz. saygılar iyi forumlar

6.7. efsun nesnesine gelince, aslında kahramanlık ödülünden alınan bu nesnelerin karakteri kasarak alınması gerekiyor.Yanlış anlama ama çoğu kişi bunu 5-6 adet derece çarıyla pazar kurup açık bırakarak yapmaya çalışıyor.
Sırf karakterini kasarak 30bin derece yapıp ödülü alan tanıdıklarımda var.Onların hakkı yeniyor diye düşünüyorum ayrıca oyunun anlamı kalmadı hazıra konmak gibi bir şey bu 1ay boyunca adam 5-6 derece çarı açık bıraksın en son odullerı alsın çat çat atsın efsunları nasıl olsa ödülden para da geldi.Karakter açık bırakamayan da Mmomt2 marketten alsın 6.7. efsun nesnelerini.

Yanlış mı düşünüyorum ?

Öncelikle +65 ve +75 silahlarının gelmesi iyi olabilir.Oyun düzenini bozmayacak şekilde bazı şebnemlerde gelebilir.+basma oranını yükseltecek bir şey de olabilir gayet mantıklı.Kalıcı büyü hızı saldırı hızı vb.veren biyolog görevleri kesinlikle gelmeli.
200lü efsunların gelmesini desteklemiyorum malum hileler var.
Levi ve kahramanlık sembolü de paketler halinde gelebilir.
60-80lvl kasklarınında gelmesi gerekir.

Ruh Kristali küpesi

Ruh Kristali bilekliği

Ruh Kristali Kolyesi

Titan Kalkanı

60-80lv kasklarının dışında bu itemler de gelebilir diye düşünüyorum.

6.7. efsun nesnesine gelince, aslında kahramanlık ödülünden alınan bu nesnelerin karakteri kasarak alınması gerekiyor.Yanlış anlama ama çoğu kişi bunu 5-6 adet derece çarıyla pazar kurup açık bırakarak yapmaya çalışıyor.
Sırf karakterini kasarak 30bin derece yapıp ödülü alan tanıdıklarımda var.Onların hakkı yeniyor diye düşünüyorum ayrıca oyunun anlamı kalmadı hazıra konmak gibi bir şey bu 1ay boyunca adam 5-6 derece çarı açık bıraksın en son odullerı alsın çat çat atsın efsunları nasıl olsa ödülden para da geldi.Karakter açık bırakamayan da Mmomt2 marketten alsın 6.7. efsun nesnelerini.

Yanlış mı düşünüyorum ?

Çok güzel bi yazı hazırlamışsın her yazdıgına katılıyorum :)

İnci , levinin yüzüğü ve kahramanlık sembolu satılmalı bence.
Efsun ekleme & değiştirme satılmalı.
Boss sandığı satılmalı diye düşünüyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri