farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bu makeleyi bir okuyun !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nTheFloor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 793
Merhaba Arkadaslar iLk başta size kısa bir yazı yacagım … D.Dışı Varlıklar

Siz uzaylılar var diyorsunuz .. Biz zaten bir uzaylıyız bizde hepimiz evrenden geldik .. Hepimiz uzayda yasıyoruz .. Biliyorum uzaylılar var heralde içimizdeler Kuran-ı Kerim de
“ İnsanoglu yalnız degildir “ yazıyor suan Kuran-ı hiç okumaya vaktım olmadı cunku daha 12 yasındayım ama Türkçesini okuyacagm .. Mantıklı Düşünürsek uzaylılar var.

• Samanyolu = 100.000 ışık yılı çapında

Bunun qibi yüzlerce galaksi var

Samanyolu + Başka gezegenler = 1.000.000 ışık yılı faln eder :D

Bukadar uzunlukta yani aklımız o kdr yetkin deqil 1.000.000 ısık yılı Ne demek ! Isık Dünyadaki en hızlı şey saniyede 300.000 km ‘ di heralde . Bu kadar ışık yılında biz yanlızmıyız !
O kdr yerde sadece insanoglu ..

• Not ; Arkadaşlarımdan duydum bu kıyamet qünü diyorlar – Maya Takviminde 2012/11/21 Yani Bu yılın 11. ayının 21.gununde mayaların takvimleri sona eriyor bazı bilimcilerde bunun Dünyanın sonunun olacagını soyluyorlar - Neyse kıyamet gününün kopacagı zaman Hz.İsa yeryüzüne qelecekmıs Müslümanlar dışındaki diğer dinleri koruyacakmıs Biz Sadece Müslümanlar bir anda yok olacak . Diger hrıstiyanlar ve diğer dinler yavas yavas felaketler oloyor ve oluyorlar .

Biz Gezegende Yalnız Degilizzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!

Ben bole dusunuyorumm

Hocam 2012/11/21 bi şekil alarak maya dilinde "ölüm" sözcüğünü aldığı için takvimi orada sonlandırıyorlar :) Daha Peygamberler, Melekler Bilemezken Mayalar Kim ki Bilecek. Lütfen Mantık Yürütelim Bence Bir Müslümana Böyle Düşünmek Yakışmaz.

ßenim anlamadığım bu dünyanın sonu zırvaları.Yani şöyle tabii ki dünyanın sonu elbet gelcek allah kimseye göstermesin ama niye bunları düşünyosunuz ki ? Allah dan başka kimse bilemez.Ha tamam akıl yürütürsün o ayrı ama yani en azından kendi fikrinizi ele alın başkalarınınkiyle uğraşmayın.Yani adam kalkar der aa 2012 de ölcekmişiz nie inanırsınki belki şizofrenin tekidir.ßence hayatınızı yaşayın 3 günlük dünyada bunları düşünerek geçirdiğiniz zamana yazık boşverin sonuçta herkez biliyor dünyada kıyametin kopacağını :) benden size tavsiye :) ama yinede herkesin bakış açısı farklı yani :) herkezin fikri bir olmaz bunlar tamamen benim düşüncelerim :l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri