farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Dünya Dışı Varlıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nTheFloor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaslar iLk başta size kısa bir yazı yacagım … D.Dışı Varlıklar

Siz uzaylılar var diyorsunuz .. Biz zaten bir uzaylıyız bizde hepimiz evrenden geldik .. Hepimiz uzayda yasıyoruz .. Biliyorum uzaylılar var heralde içimizdeler Kuran-ı Kerim de
“ İnsanoglu yalnız degildir “ yazıyor suan Kuran-ı hiç okumaya vaktım olmadı cunku daha 12 yasındayım ama Türkçesini okuyacagm .. Mantıklı Düşünürsek uzaylılar var.

• Samanyolu = 100.000 ışık yılı çapında

Bunun qibi yüzlerce galaksi var

Samanyolu + Başka gezegenler = 1.000.000 ışık yılı faln eder

Bukadar uzunlukta yani aklımız o kdr yetkin deqil 1.000.000 ısık yılı Ne demek ! Isık Dünyadaki en hızlı şey saniyede300.000 km ‘ di heralde . Bu kadar ışık yılında biz yanlızmıyız !
O kdr yerde sadece insanoglu ..

• Not ; Arkadaşlarımdan duydum bu kıyamet qünü diyorlar – Maya Takviminde 2012/11/21 Yani Bu yılın 11. ayının 21.gununde mayaların takvimleri sona eriyor bazı bilimcilerde bunun Dünyanın sonunun olacagını soyluyorlar - Neyse kıyamet gününün kopacagı zaman Hz.İsa yeryüzüne qelecekmıs Müslümanlar dışındaki diğer dinleri koruyacakmıs Biz Sadece Müslümanlar bir anda yok olacak . Diger hrıstiyanlar ve diğer dinler yavas yavas felaketler oloyor ve oluyorlar .

Biz Gezegende Yalnız Degilizzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!

Merhaba Arkadaslar iLk başta size kısa bir yazı yacagım … D.Dışı Varlıklar

Siz uzaylılar var diyorsunuz .. Biz zaten bir uzaylıyız bizde hepimiz evrenden geldik .. Hepimiz uzayda yasıyoruz .. Biliyorum uzaylılar var heralde içimizdeler Kuran-ı Kerim de
“ İnsanoglu yalnız degildir “ yazıyor suan Kuran-ı hiç okumaya vaktım olmadı cunku daha 12 yasındayım ama Türkçesini okuyacagm .. Mantıklı Düşünürsek uzaylılar var.

• Samanyolu = 100.000 ışık yılı çapında

Bunun qibi yüzlerce galaksi var

Samanyolu + Başka gezegenler = 1.000.000 ışık yılı faln eder

Bukadar uzunlukta yani aklımız o kdr yetkin deqil 1.000.000 ısık yılı Ne demek ! Isık Dünyadaki en hızlı şey saatte 300.000 km ‘ di heralde . Bu kadar ışık yılında biz yanlızmıyız !
O kdr yerde sadece insanoglu ..

• Not ; Arkadaşlarımdan duydum bu kıyamet qünü diyorlar – Maya Takviminde 2012/11/21 Yani Bu yılın 11. ayının 21.gununde mayaların takvimleri sona eriyor bazı bilimcilerde bunun Dünyanın sonunun olacagını soyluyorlar - Neyse kıyamet gününün kopacagı zaman Hz.İsa yeryüzüne qelecekmıs Müslümanlar dışındaki diğer dinleri koruyacakmıs Biz Sadece Müslümanlar bir anda yok olacak . Diger hrıstiyanlar ve diğer dinler yavas yavas felaketler oloyor ve oluyorlar .

Biz Gezegende Yalnız Degilizzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!

Umarım beqenirsiniz ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri