Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

BiRTeKSeNn Vs Leydix 15-5 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrHellionTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

adam paşa paşa kendi itemleriyle vs attı senin gibi başklarından çalıpta item yapmadı kendi emeğiyle yatığı itemlerle attı vs sini senin gibi başklarınn emeğini çalıpta değil :l03:

lan sus bu kadar olmaz tum senver biliyorki birteksen murat itemlerıle ws atığını olm sen ansıl bir varlıksın la seni anlamıs deyilim gercekten merak etım sen bunları deyil cık ben buyun de la anca baskasın editlerle veya baskasın ws leriyle hava at lan birazda durust ol durust cık deki ben sunu yaptım ben bunu yaptım ama anca cıkarsın su boyle yaptı bu boyle etı cunku sen kendınden uvinecek bir seyin yok yağ cekmekten baska :D:D

lan sus bu kadar olmaz tum senver biliyorki birteksen murat itemlerıle ws atığını olm sen ansıl bir varlıksın la seni anlamıs deyilim gercekten merak etım sen bunları deyil cık ben buyun de la anca baskasın editlerle veya baskasın ws leriyle hava at lan birazda durust ol durust cık deki ben sunu yaptım ben bunu yaptım ama anca cıkarsın su boyle yaptı bu boyle etı cunku sen kendınden uvinecek bir seyin yok yağ cekmekten baska :D:D

kendi adına konuş lan kimen vs leriyle övünüyom gel vs diyorum kaçanda sensn anca burdan konuşuyon ben kendimle övünüyom sen kendinlede övünemiyon :l03:

:d haha
çarın bida mı ban yedi :m08:

aynen arkdşm diline hakim olamayan hiç bir yerine hakim olamaz seviye ve ahlakdan yoksunlar herşekıl reziliklerinle kendilerini oyunda bile gösteriyolar oyun bile olsa insan ney ise özünü orda dilinle bile belli ediyor lar yetişme tarzları bozuk al lah ıslah ıslah etsin diyecek söz bulamıyorum.

kendi adına konuş lan kimen vs leriyle övünüyom gel vs diyorum kaçanda sensn anca burdan konuşuyon ben kendimle övünüyom sen kendinlede övünemiyon :l03:

lan senın char bir kere banda daha bir lan sen ne zamn banaws dedınde kactım 2 olm sana harbiden diyecek eklime bulamıyom carın ban yemeden önce ws atık 5 1 aldım üç lan siz nasıl erkeksınız lan muhale de dedıkoduyapanları gectınız dört daha bu gun bak forumda var 2 yakamozlu ws de yıktım sende ordaydın ninjanla beş ss lerde forumda senın 5 1 aldığım ss de forumda altı lan realkıngs sen saniyonki ben burda atıp tutar milete yer olm aslında sen mileti deyil kendini kandırıyon lan SANA ÖZ VE KISA TEK KELİME ERKEK OLSAN BRİANN OYUNCAĞI OLMAZDIN :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri