Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Logitech MX Master 4 İncelemesi / Kullanıcı Yorumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 46

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Bu yorumu daha önce uzun yıllar Mx master 2 ve Mx master 3 kullanan biri olarak yaptığımı belirtmeliyim. Mx master serisi gerçekten uzun ömürlü dayanıklı, şarj konusunda da üzmeyen bir cihaz. Bugün itibariyle son versiyonu MX master 4 kullanmaya başladım.

Logitech Mx Master 4 ve Kutusu

Öncelikle henüz alalı 1 gün olmuşken farkettiğim temel farklılıklar;
* Önceki versiyonda yer alan tıklama sesi bunda yok, tamamen sessiz çalışıyor
* Mx master 2 ve 3 malzemesi kauçuk, bu daha farklı ve kaliteli malzemeden üretilmiş. ( Plastik ve alüminyum karışık ) Kauçuk benim için bir sorun teşkil etmedi ama çok fazla soyulma şikayeti vardı internette, bu versiyonda ise böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.
* Tasarımda da çeşitli farklılıklar var. Zaten ekleyeceğim fotoğraflarda bunu görebilirsiniz.

Logitech Mx Master 3 VS Mx Master 4

Kutu İçeriği
Mouse ve Type-C Stick yer alıyor. Kutudan önceki versiyonlarda yer alan kablo ise bu versiyonda çıkmıyor.

Logitech Mx Master 4 Yandan Görünüm

Mx Master serisinin boyut olarak büyük bir fare olduğunu, bu yüzden küçük ellere sahip kullanıcılar tarafından kullanımının çok rahat olmayacağını söylemeliyim.

Logitech Mx Master 4 Alttan Görünüm

Önceki versiyondan buna geçiş yaparken ayarlarımı da yine Logitech`in bilgisayarımda kurulu olan yazılımıyla direkt aktarabildiğimi de belirtmeden geçemeyeceğim.
* Logitech uygulaması bu fare için maksimum özelleştirme sağlıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri