Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Logitech G502 X Plus İncelemesi

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
3,009
Çözüm
31
Online süresi
7mo 18d
Reaksiyon Skoru
5,999
Altın Konu
507
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
399
MmoLira
119,593
DevLira
121
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1772662027446.png

Yıllarca G502'nin kablolu versiyonunu kullandım, ağırlığı ve yan tuşları vazgeçilmez hale gelmişti. Kablosuz versiyonu çıktığında geçmek istedim ama fiyat caydırdı başlangıçta. Zamanla indirime girdi, eski fareyle karşılaştırınca fiyat farkı mantıklı görünmeye başladı. G502 X Plus'ın HERO 25K sensörü ve LIGHTFORCE anahtarları merak uyandırıyordu, teknik detaylar etkileyici görünüyordu kağıt üzerinde. Sonunda sipariş verdim, beklentiler yüksekti eski modele olan bağlılık nedeniyle.

Kutu şık ve sağlam geldi, içinde fare, USB alıcı ve şarj kablosu vardı. Fareyi ilk ele alınca eski G502 hissi geri döndü, ergonomi birebir korunmuş. Ağırlık ayarlanabilir, ağırlık sistemi hala mevcut bu versiyonda da. Ben maksimum ağırlıkta kullandım, kontrol hissi bu şekilde daha iyi geliyor bana. Hafif fare tercih edenler için bu model uygun olmayabilir, tasarım anlayışı farklı bir kitleye hitap ediyor.

1772662082209.png

LIGHTFORCE anahtarları mekanik ve optik teknolojisini birleştiriyor, çift tıklama sorunu bu yapıda ortadan kalkıyor teoride. Tıklama hissi eski versiyona kıyasla daha net ve keskin geldi, fark hissedilir düzeyde. HERO 25K sensörü her yüzeyde mükemmel çalıştı, hassasiyet ayarı yazılımdan kolayca yapıldı. Yan tuşlar rahat konumda, başparmak doğal pozisyonda ulaşıyor. Sniper tuşu DPI'ı anlık düşürüyor, hassas nişan anlarında çok kullanıldı bu özellik.

Pil ömrü yüz saatin üzerinde, RGB kapatılınca bu rakama ulaşıldı. RGB açık tutulunca süre yarıya iniyor, tercih kullanıcıya kalmış. LIGHTSPEED alıcısı G Hub yazılımıyla yönetiliyor, diğer Logitech cihazlarıyla tek alıcıda birleştirme mümkün. Şarj sırasında fare kullanılamıyor, bu tek ciddi şikayet noktası oldu. Pil bu kadar uzun sürdüğünde şarj süreci nadiren geliyor ama yine de göz ardı edilemez bir eksiklik.

Altı aydır kullanıyorum, G502 ailesine olan bağlılık haksız çıkmadı. Ağır fare seven ve kablosuz geçmek isteyen kullanıcılar için bu model piyasada eşsiz bir konumda duruyor, rakibi yok denecek kadar az bu kombinasyonda.

Eline Sağlık Paylaşım İçin Teşşekürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri