BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Güle Güle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uzbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

moderatör müsün admin misin her nesin bilmiyorum ama söyleyeceklerim şunlar

1)sen kim oluyorsun da benle bas gitli filan konuşuyorsun?

2)sen benim ne yapacağımı söyleyecek adam mısın?

3)Yetkili biri olmak mı sana insanlarla istediğin gibi konuşabilmek hakkını veriyor?

önce bunları düşün sonra benimle konuşma şerefine eriş :l04:

siz kimsiniz de servera laf atıyosunuz ;) bugu yapan sizsiniz admşne suç atan sizsiniz gmlere ga lara suç atan sizsiniz formu rezil eden sizsiziniz formda ana bacı küfür eden yine sizsiniz ya uslubunuzla adam gibi bkleyin yada çekip gidin

siz kimsiniz de servera laf atıyosunuz ;) bugu yapan sizsiniz admşne suç atan sizsiniz gmlere ga lara suç atan sizsiniz formu rezil eden sizsiziniz formda ana bacı küfür eden yine sizsiniz ya uslubunuzla adam gibi bkleyin yada çekip gidin

Bunlar karşısında yalnızca şunları söyleyebillirim:

1)Birincisi ben sizin server inizde oynamaya çalışan biriyim. Kim olduğumu iyice öğrenin.

2)Server inize laf atan yok. Zaten atmak istesem de karışamazsınız bi serveri yapmayı becerememişsiniz, bunun suçunu da bişe söyleyince bize atmayın, serverin bozulması edilen küfürler veya açılan konularmış gibi davranmayı da siz deneme moderatörler bir an önce bırakın lütfen;)

3) Server a giren insanlara bug yapan kalabalık olarak baktığınız ortada. İnsanlara item yapıp parayla satmayı biliyorsunuz:eek:

4)Lütfen bana küfür ettiğim, ana bacı sövdüğüm bir cevabımı bulun. Yoksa iddialarınız asılsız ve bir iftira niteliği taşımaktan başka bişey yapamaz.

5)Önceki cevabımda da söylemiş olduğum gibi: Ne yapıp yapmayacağımı size sormadım zaten siz bunu söyleyemezsiniz. :)

Son olarak: Siz madem insanların kalabalık oluşundan bıktınız, onlara bug yapan kuru kalabalık gözüyle bakıyorsunuz, neden böyle bir işe kalkıştınız? Packleri internete vermeseydiniz de forum üyeleri olarak aranızda oynasaydınız Cevaplarımdan alıntı yaptıkları halde sorularıma cevap vermeyen adil55 adlı deneme moderatöre sorum. Söylediklerimden kaç tanesi yalan kaç tanesi doğru? Yalan olanları bana gösterir misiniz? Alıntı yaparak değil de cevabı yazdığım yerin linkini vererek tabii ki. Bu soruma bir cevap istiyorum yönetimden.;)

Son düzenleme:
Kardeşim tek senin itemlerin gitse neyse bizimde giiiti bide +9 peri diyon Bnimde azap kılıcım giti ona ne dicen çelikk gitti we 4 çaarımda bugta en iyi çarım da.. SANA GÜLE GÜLE biz oyunu oynayacagız 1 hafta sonra oyun düzeltikten sonra tıpıs tıpıs oyuna geri dönersin ozaman görürüz seni sonra Admine :COOK saol fln oyunun cok güzel bile deme... Bi mahsur yoqsa oyunada dönme madem bu kdr eleştirecesin sana GÜLE GÜLE Bana katılan arkaşlar lütfen yorum yazssın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri