HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bnimde 94 lw car giitti
Moderatorler üslubunuz çok çirkin ! Yönetici kadrosunda olan insanlar olarak üslubunuzu düzeltin. Bir grup insan size küfür ediyor diye bütün üyelere karşı kaba konuşmak zorunda değilsiniz!!
Güle Güle Arkadaşlar...
Öncelikle sana şunu söylüyorum: Güle güle ne demek? Siz moderatörler bundan başka söz bilmez misiniz? Ayrıca benim eski mesajlarımı okumaya bile tenezzül etmeyecek kadar basit insanlarsınız. Güle güle nin tanımını ilk sayfa ve ikinci sayfada yapmıştım zaten
Moderatorler üslubunuz çok çirkin ! Yönetici kadrosunda olan insanlar olarak üslubunuzu düzeltin. Bir grup insan size küfür ediyor diye bütün üyelere karşı kaba konuşmak zorunda değilsiniz!!
Bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Repini de verdim elimden gelen sadece bu çünkü

siz kimsiniz de servera laf atıyosunuzbugu yapan sizsiniz admşne suç atan sizsiniz gmlere ga lara suç atan sizsiniz formu rezil eden sizsiziniz formda ana bacı küfür eden yine sizsiniz ya uslubunuzla adam gibi bkleyin yada çekip gidin
HakLı..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)