HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet beyler bu BUG yüzünden 2 arkadaşım oyunu bıraktı ve artık bende bırakıyorum.92 lwl savascim vardı ama 1 hafta oldu bugda içinde 70m para +9 peri falan vardı ve emeklerim boşa gitti neyse dedim ninja kastım 52 lwl adı FaceB0ok ama oda kizil cikişi bugda kaldı onada 1 gundur girmiyor ve ben umudumu kestim benim için çok zor bir durum çunkü en güzel oyundu bence bu.. ama bu buglar yaktı bizi emeklerimiz boşa gidiyor.. eskiden metinkolik oynuyordum ve ona geri dönüyorum sizede tavsiye ediyorum METİNKOLİK at vermiyor ve biras fiyatlar paglı ama bugda charlar kalmıyor ve oyundan atmıyor biras girerken zorlanıyoruz ama en iiyisi böyle bu arada bu oyundaki GM lere ADMİN lere laf atmıyorum çünkü bende pvp kurdum ve karşılaştıgım sorun büyük başka pclerde oyuna girmiyor.. 10dk bir oyundan atıyor ve bug war .. ama bugdan kurtulabilenler kurtuluyor dimi ??
Zorla tutmuyoruz zaten.Güle güle
Oyun bunu diyebilecek kadar basit kişiler tarafından yönetiliyor. "Nasılsa para da vermiyorlar, gitmeleri de iyi olur en azından diğer oynayanlar rahat eder." zihniyetiyle oyun yöneten insanlar gelip burda konuşmasın. Sizin adminlere nasıl yalakalık yaptığınız da ortada. Millete yok çocuk musun sen yok git başka yerde oyna diye adamlık taslayacağınıza server kurmayın. Zaten şikayetçi olunmasını göze alamayacak kadar basit insanlarsanız da bu işi bırakın, ya da kendi aranızda oynayın packleri internete verip de bugda kalınca, 150m para gidip yerine 10m gelince şikayet ettiğimizde git başka yerde oyna demeyin.
Para versek belki susarsınız ama o zaman da zorla mı para verdiniz diyeceksiniz. Siz kendi kusurlarınızı insanlar üzerinden saklamaya alışmışsınız. Asıl size güle güle. Bu oyun böyle yürümez.

Oyun bunu diyebilecek kadar basit kişiler tarafından yönetiliyor. "Nasılsa para da vermiyorlar, gitmeleri de iyi olur en azından diğer oynayanlar rahat eder." zihniyetiyle oyun yöneten insanlar gelip burda konuşmasın. Sizin adminlere nasıl yalakalık yaptığınız da ortada. Millete yok çocuk musun sen yok git başka yerde oyna diye adamlık taslayacağınıza server kurmayın. Zaten şikayetçi olunmasını göze alamayacak kadar basit insanlarsanız da bu işi bırakın, ya da kendi aranızda oynayın packleri internete verip de bugda kalınca, 150m para gidip yerine 10m gelince şikayet ettiğimizde git başka yerde oyna demeyin.
Para versek belki susarsınız ama o zaman da zorla mı para verdiniz diyeceksiniz. Siz kendi kusurlarınızı insanlar üzerinden saklamaya alışmışsınız. Asıl size güle güle. Bu oyun böyle yürümez.![]()
kimseyi tutmuyoruz siz gidebilirisinz kalmak zorunda değilsiniz ama servera da laf edemezmsin bas git şimdi bidahada gelme
kimseyi tutmuyoruz siz gidebilirisinz kalmak zorunda değilsiniz ama servera da laf edemezmsin bas git şimdi bidahada gelme
moderatör müsün admin misin her nesin bilmiyorum ama söyleyeceklerim şunlar
1)sen kim oluyorsun da benle bas gitli filan konuşuyorsun?
2)sen benim ne yapacağımı söyleyecek adam mısın?
3)Yetkili biri olmak mı sana insanlarla istediğin gibi konuşabilmek hakkını veriyor?
önce bunları düşün sonra benimle konuşma şerefine eriş :l04:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)