HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şartlar ağır.. umarım bulursunuz aradığınızı 

adım anılkalabalık yaşım 19 yaşadıım yer istanbul fatih günlük mt2 ye 6-7 saat girerim hafta sonu bi işim olmazsa biyere gitmezsek 5 saat girerim kibar bi şekilde detayla tanıtıdım sw yi daha önce 6 adet gm lik yaptım gmlik yaptıım sw ler m2-tr mt2bozo mt2konor fcemt2 legendwarmt2 ve minimt2 daha önceki swlerim kapandı ondan dolayı bıraktım ben her kriter le yaparım benim için fark etmez bilgisayarımdan msn yegiremiorum fakat benim cep telefonumdan ulaşabilirsiniz cep telefonum: 05454570580 beni bence hem bilgilerimden hem de uzun bir süre metin2 oynadım gm lik bilgim var odları bilirim ve sw ye saat gece 1-3 arası bile girerim oyunda hep olurum siz tl lerin sözlerinden çıkmam ve eklemek istediklerim metin2 ye her açık halinde girerim bütün hileleri bilirim hepsini bulabilirim hatta yan çar açarım hile varmı die bazıları ile ark olurum ve hileleri varsa belirlerim
Adiniz :Ferit
Yaşınız :16
Yaşadıgınız İl/İlçe :Şırnak/Cizre
Günlük Onlıne Süreniz :Hafta içi : ( _5_-6__ ) - Hafta Sonu : ( _10-_11_ )
Tanıtım Yöntemleriniz : Turkmmo/Facebook
Daha Önce Kaç Adet GM'Lik Yaptınız : 7 veya 8
Daha Önce GM'Lik Yaptıgınız Serverler :Siyah Mt2 .Beyaz Mt2 , Dark Mt2 Zirve Mt2 Gold Mt2 Flan.
Daha Önceki Serverlerden Neden Ayrildiniz/Atildiniz ? :Serverler Kapandı, Birtaneside Tl Küfür Etti Bende Kendi İsteğim ile Ayrıldım
Şu Kriter/Ler Hariç Tüm Kriterlere Uygunum :: Site Düzenlemesi
İletişim Bilgileri :sago_73@sagocuyuz.com
Telefon [cep] :5427130559
Yaşınız :16
Yaşadıgınız İl/İlçe :Şırnak/Cizre
Günlük Onlıne Süreniz :Hafta içi : ( _5_-6__ ) - Hafta Sonu : ( _10-_11_ )
Tanıtım Yöntemleriniz : Turkmmo/Facebook
Daha Önce Kaç Adet GM'Lik Yaptınız : 7 veya 8
Daha Önce GM'Lik Yaptıgınız Serverler :Siyah Mt2 .Beyaz Mt2 , Dark Mt2 Zirve Mt2 Gold Mt2 Flan.
Daha Önceki Serverlerden Neden Ayrildiniz/Atildiniz ? :Serverler Kapandı, Birtaneside Tl Küfür Etti Bende Kendi İsteğim ile Ayrıldım
Şu Kriter/Ler Hariç Tüm Kriterlere Uygunum :: Site Düzenlemesi
İletişim Bilgileri :sago_73@sagocuyuz.com
Telefon [cep] :5427130559
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)