Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

MonsterMt2 AciL Gm Alm..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ChostFreak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChostFreak

Level 6
TM Üye
Konular
81
Online süresi
3d 20h
Reaksiyon Skoru
68
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
143
MmoLira
330
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

- Sunucu : MonsterMt2 : Monster [Emek] -

YORUMA MSN ADRESİNİZİ YAZIN ONA GÖRE KABUL EDECEGİM YORUM ATMAYANINKİNİ ENGELLERİM BİLİN..!

Ben [TL]Jump Server Adminiyim Acil GM'Ler Almam Gerekti Oyunu O Kişiler Yönetecek Ben Sadece Gmleri Kontrol Edecegim Oyunun Kontrolu Onlarda Olacak Hİçç Bir Türlü Navicat Putty Filezilla FTP Vb. Şifre Wermem Boşuna İstemeyin Şimdi Aranan Özelliklere GEçelim...

1. GÜnde En Az : +3 Saat Online Olacak
2. ForumDan Anlıyorsa : Forum Yapacak Sitenin /forum Bölümüne Atacagız Forum ADmini Olacak(Şart Değil)
3. Oyunda Gm Olmak İçin Edit Almak İçin Yan Car Acmak İçin Değil Oyuncularla İlgilenip Reklam Yapmak İçin Gm Olacak..!
4. Yönetim Üyeleri Arasında Saygılı Konusacak (Ben Dahil)
5. Hiç Bir Oyuncuya Özel İlgi Göstermeyecek (Arkadasım Fln Derse Gm Carına Ip Banı Atarım..!)
6. Yan Car Acıp İtem Vb. Atmayacak (Navicat'tan Bakarım Aynı Ipde Özel İtemli Car Warsa Gmligini ALırım)
7. Tanıtım Yönü Çok İyi Olacak...
8. İlk 1 Hafta Hep Reklam İle Ugrasacak User Cekecek İlk 1 Hafta Kod yetkisi Olmayacak 1 Hafta Sonunda Başarılı Bir Reklamcı Olursa TAM yetki Werecegim..
9. Oyunda Ep Sistemi War Eger Güven Saglaya Bİlirse Ve Güzel Bir Gm Olursa Full EpLi Yan Cara İzin Verecegim...
10. Yeni Düşüncelerini Saklamayacak Direk Olarak Bana İletecek (İyi Veya Kötü Hiç Bİr Seyi Gizlemeyin..)
11. Bir Hata Yaptı İse Bile Hatasını Benden Gİzlemeyecek...

EN ÖNEMLİ 12. MADDE : Gmlerin Yazdıgı Kodlar Panelde Görünüyor RastGele İtem İndirmeyecek İndirdigi İtemlerden Rastgele 1 Tanesini Goster Derim Gösteremezse Ip Banned Yer..!

-İletişim-
1. Msn : Crazy_melih_64@hotmail.com
2. Msn : Uqala_mlh@w.cn
3. Msn : Monster.mt2@w.cn
Tel (Cep) : Ciddi Olursanız Msnden Verecegim...

Eğer Gerçekten Ciddi İseniz Telden Ulaşabilirsiniz Telimi Msnden Weririm..(Mesaj Yada Konuşma Fark Yok)

-Forum-

Adiniz :
Yaşınız :
Yaşadıgınız İl/İlçe :
Günlük Onlıne Süreniz :Hafta içi : ( __-__ ) - Hafta Sonu : ( __-__ )
Tanıtım Yöntemleriniz :
Daha Önce Kaç Adet GM'Lik Yaptınız :
Daha Önce GM'Lik Yaptıgınız Serverler :
Daha Önceki Serverlerden Neden Ayrildiniz/Atildiniz ? :
Şu Kriter/Ler Hariç Tüm Kriterlere Uygunum [NumaraLarını Yazınız ZORUNLU] ::
İletişim Bilgileri :
Telefon [cep] :
Neden Sizi Seçelim ? :
Eklemek İstedikleriniz :

Oyunun Sitesi :

Yorum AtmayanLar Hiç Gm Olcak Demesin..!

8. İlk 1 Hafta Hep Reklam İle Ugrasacak User Cekecek İlk 1 Hafta Kod yetkisi Olmayacak 1 Hafta Sonunda Başarılı Bir Reklamcı Olursa TAM yetki Werecegim..

Bu olmasa belki basvurabilirdim.

Bu madde olmadan kabul edersen konuşalım ?

Şart Olanların Yanında Şart Yazıyor Ztn Adamına Göre Bu Maddeyi Uyglurım Bi B-Konusalım..

3 msn yide ekledm :) aradığın benim usta 20 yaşındayım ve reklam benim işim ayrıntıları msn de konuşuruz :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri