Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Köy öLe DeiL BöLe BasıLır... Yakamozlular :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ViewSonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 149
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Besmeleni Eksik Ediyorsun YaKaMoZ derken Sürerim acı biberi ağzına mardini :cool: AsiL Üyelerimiz o sıra daha önemli işlerle meşgul oldukları için veyahut kaile almadıklarından dolayı kendilerini zahmete sokmamışlardır.O sırada Online OLan Dostlarımızda Elinden geleni yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.Sende bir topluluğu çölün göbek kısmında7/24 dize getirsen köyüne 5 dk geldikleri için keyfini bozmazsın güler geçersin :p İşin Özü Ve AsIL TAKDİRE ŞAYAN Olanı Bu İsim, Bu Birlik Dağılmadan Çölün ve Sw'ın Tek Hakimi OLarak Varlığın Devam Ettiriyor ve Ettirecektir.İyi ForumLar YaKaMoZ AiLesinden Sevgilerle :l04:

LAN YİGİT ARKANI İYİ KOLLADA :l03: O ACI BİBER SANA SÜRÜNMESİN:m08:

Besmeleni Eksik Ediyorsun YaKaMoZ derken Sürerim acı biberi ağzına mardini :cool: AsiL Üyelerimiz o sıra daha önemli işlerle meşgul oldukları için veyahut kaile almadıklarından dolayı kendilerini zahmete sokmamışlardır.O sırada Online OLan Dostlarımızda Elinden geleni yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.Sende bir topluluğu çölün göbek kısmında7/24 dize getirsen köyüne 5 dk geldikleri için keyfini bozmazsın güler geçersin :p İşin Özü Ve AsIL TAKDİRE ŞAYAN Olanı Bu İsim, Bu Birlik Dağılmadan Çölün ve Sw'ın Tek Hakimi OLarak Varlığın Devam Ettiriyor ve Ettirecektir.İyi ForumLar YaKaMoZ AiLesinden Sevgilerle :l04:

Ulan 3 Bejli Adolo Sen WS ATMAYA KORKAN Birisinki Buraya Bıdı Bıdı yapma Adamları Online Deilmis Yalana bak Bilmıozmu Brianın Telefondan Cagırdıgını Kimler yokdu lan KÖRMÜSÜN?
SSler Orda Olm PEMBE Haritaya bak KAÇ PEMBE VAR:D
HER TESPİH ÇEKEN MAFYA OLSAYDİ CAMİ HOCASI KALMAZDI:D

şakacı senı :D yav delikanlıca söyleyın :D hangınız yuregınde bu laflar wardır 2 saat dusunmusnzdr :D ne yapsakta su forumunu diline dusmedn sıyrlsk :D

bozmaz tabi nıye bozcakmısta :D neyyle meşguller :D foruma ne tur yorum yazmaklamı :D vazgecın vaz :D şu yorumlardn :D anlayınn :D bıızmkılerde mesgullerdı ama sonuç ne :D yıne pert kısacası sukı :D bizde dayak bol sizdede :D yere yatmak bol :D

ha bide siz daha koyunuze hakim olmaıyorsunuz :D çöl nasıl hakımsınız korumanız yoksa dev çöl kaplumasımı :D :m08:

:m08::m08::m08::m08::m08::m08:

haha:)) harbi gülüyorum sizlere ya :) aksamın saat kaçi olmus hafta içi toplasan 5 6 7 kişi ancak variz savasda bu yetmiyor gibi kesiyormuslar hadi kendi bayraginizi anladikda mavi bayrakdaki editlerdende cagirmişsiniz savasda size destek olsunlar diye savas esnasina cok güzel baktim da gayet iyi sekilde 2 bayrak olarak mavi ve kirmizi bayrak olarak bizlere daliyordunuz ben bayragimi tebrik ediyorm gerçektende haha :D 2 bayraga karsi savas yapiyoruz demekki buda sizin nasil gücsüz oldugunuzu vede bizim güclü oldugumuzu gösteriyor gerçekten tebrik ederim sari bayrak halkini savasa katilip destek olanlari he sunuda söyliyim :) bakiyorumda iyice forum güzeli olmussunuz :) herkes orada ne sartlarda savas oldugunu biliyor içlerinizden cok kişide bunlari biliyor öle 5 6 kişiyi kesipde koymussunuz buraya :) bide üstüne üstlük 2 bayrakdan geliyorsunuz demek bu kadar kuvvetliyiz ama bişi daha sölicem size madem bu kadar kuvvetlisiniz neden çöl savaslarinda topuk yapiyorsunuz :) sopayi yiyince neyse ya size bu yorum bence yetiyor he sunuda diyim :) az geliyorsanız bizdende size destek verelim mesela 2 3 editli daha hahaha kirmizi mavi sonra saridanda destek alirsiniz dahada kuvvetlenmiş olursunuz :) bunuda konu olarak tekrar acarsiniz bir dahaki baskınınızda :) konu içerigine gelince zaten maksadınız belli :) sizin gibi şakacılar eglenicek yer ararlar aslinda eglence deilde :) işte eglendiginizi sanirsiniz neyse :) konu sizin olsun buyrun sadece nasil savas oldugunu sizlerde biliyorsunuzda neyse :) haha :) benden sonra bol bol yorum yazin bu konuya tmmi istediginiz gibi savasanlar bence herseyi biliyor :) biraz erken gelin yaw bi dahaki seferede şöle kafa kafaya denk olalimda savas görün siz :)) 4 5 6 saat hiç farketmes :) yapariz her türlü her ortamda he örümcek zindanındaki savasda fena deildi oradada mavilerden destek aldiniz içinizde ki herkes bunu biliyor gördü vede bizde gördük savasanlar olarak onuda konu açmişsiniz gerçi farkli bi konuda birlestiriyim yorumumu tek yorum olarak :) he bide sunu demeden edemicem kadronuz on numara haha :) tencere kapak meselesi varya ondan işte :D haha neyse iyi forumlar herkese buyrun konu sizindir yorumum olmaz baska sanıyorsam yeterince acikdir açtiginiz konulara yorumumum tek ve temiz yorum! :) siz istediginiz gibi gösterin istediginizi :) koca köyü bastik diiyn yok BRiaNN ayak altinda diyin yok küfür edin o savasda örümcek zindanında küfür eden seberus gibi :) yan cariyla gelipte dedim ya ama kadronuz on numara :D neyse sana gelince haydo o cari sil bence 30 k parmak yiyorsun :)) yigenim benim be haha :DD hadi iyi geceler kendiniz calin kendiniz söyleyin kendiniz oynayin he ben sunu tekrar söylüyorum Bilahare yapilicak savaslarda yine resimler cekin konularinizi esirgemeyin yoruımlarinizi vs vs işte biliyorsunuz kisasa kisas olucak önceki söyleyip yaptigim gibi size karsida acilicak konular :) devam edin incitiliceksiniz haha :)

bu yorumu googledn mı buldun :D klavye bastın gectınmı bana boş gibi geldıde :D

muratt :D murat ahh murat :D 1 kademe daha dusuyorsunn :D kendını gelıstır bence :D

haha) harbi gülüyorum sizlere ya aksamın saat kaçi olmus hafta içi toplasan 5 6 7 kişi ancak variz savasda bu yetmiyor gibi kesiyormuslar hadi kendi bayraginizi anladikda mavi bayrakdaki editlerdende cagirmişsiniz savasda size destek olsunlar diye savas esnasina cok güzel baktim da gayet iyi sekilde 2 bayrak olarak mavi ve kirmizi bayrak olarak bizlere daliyordunuz ben bayragimi tebrik ediyorm gerçektende haha 2 bayraga karsi savas yapiyoruz demekki buda sizin nasil gücsüz oldugunuzu vede bizim güclü oldugumuzu gösteriyor gerçekten tebrik ederim sari bayrak halkini savasa katilip destek olanlari he sunuda söyliyim bakiyorumda iyice forum güzeli olmussunuz herkes orada ne sartlarda savas oldugunu biliyor içlerinizden cok kişide bunlari biliyor öle 5 6 kişiyi kesipde koymussunuz buraya bide üstüne üstlük 2 bayrakdan geliyorsunuz demek bu kadar kuvvetliyiz ama bişi daha sölicem size madem bu kadar kuvvetlisiniz neden çöl savaslarinda topuk yapiyorsunuz sopayi yiyince neyse ya size bu yorum bence yetiyor he sunuda diyim az geliyorsanız bizdende size destek verelim mesela 2 3 editli daha hahaha kirmizi mavi sonra saridanda destek alirsiniz dahada kuvvetlenmiş olursunuz bunuda konu olarak tekrar acarsiniz bir dahaki baskınınızda konu içerigine gelince zaten maksadınız belli sizin gibi şakacılar eglenicek yer ararlar aslinda eglence deilde işte eglendiginizi sanirsiniz neyse konu sizin olsun buyrun sadece nasil savas oldugunu sizlerde biliyorsunuzda neyse haha benden sonra bol bol yorum yazin bu konuya tmmi istediginiz gibi savasanlar bence herseyi biliyor biraz erken gelin yaw bi dahaki seferede şöle kafa kafaya denk olalimda savas görün siz ) 4 5 6 saat hiç farketmes yapariz her türlü her ortamda he örümcek zindanındaki savasda fena deildi oradada mavilerden destek aldiniz içinizde ki herkes bunu biliyor gördü vede bizde gördük savasanlar olarak onuda konu açmişsiniz gerçi farkli bi konuda birlestiriyim yorumumu tek yorum olarak he bide sunu demeden edemicem kadronuz on numara haha tencere kapak meselesi varya ondan işte haha neyse iyi forumlar herkese buyrun konu sizindir yorumum olmaz baska sanıyorsam yeterince acikdir açtiginiz konulara yorumumum tek ve temiz yorum! siz istediginiz gibi gösterin istediginizi koca köyü bastik diiyn yok BRiaNN ayak altinda diyin yok küfür edin o savasda örümcek zindanında küfür eden seberus gibi yan cariyla gelipte dedim ya ama kadronuz on numara neyse sana gelince haydo o cari sil bence 30 k parmak yiyorsun ) yigenim benim be haha D hadi iyi geceler kendiniz calin kendiniz söyleyin kendiniz oynayin he ben sunu tekrar söylüyorum Bilahare yapilicak savaslarda yine resimler cekin konularinizi esirgemeyin yoruımlarinizi vs vs işte biliyorsunuz kisasa kisas olucak önceki söyleyip yaptigim gibi size karsida acilicak konular devam edin incitiliceksiniz haha

Abi Bu onlara Kotu Koymusdur Okurlarsa Tabı Helal dıorm Dedıgın Gıbı Ful kadro Yıne beklerız ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri