Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sen hangi AYLEDEN bahsediyosunBesmeleni Eksik Ediyorsun YaKaMoZ derken Sürerim acı biberi ağzına mardiniAsiL Üyelerimiz o sıra daha önemli işlerle meşgul oldukları için veyahut kaile almadıklarından dolayı kendilerini zahmete sokmamışlardır.O sırada Online OLan Dostlarımızda Elinden geleni yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.Sende bir topluluğu çölün göbek kısmında7/24 dize getirsen köyüne 5 dk geldikleri için keyfini bozmazsın güler geçersin
İşin Özü Ve AsIL TAKDİRE ŞAYAN Olanı Bu İsim, Bu Birlik Dağılmadan Çölün ve Sw'ın Tek Hakimi OLarak Varlığın Devam Ettiriyor ve Ettirecektir.İyi ForumLar YaKaMoZ AiLesinden Sevgilerle :l04:

Ha pardon yakamoz aylesi 5 para etmez ayle hakında yorumsuz geçerim
iy forumlar
Besmeleni Eksik Ediyorsun YaKaMoZ derken Sürerim acı biberi ağzına mardiniAsiL Üyelerimiz o sıra daha önemli işlerle meşgul oldukları için veyahut kaile almadıklarından dolayı kendilerini zahmete sokmamışlardır.O sırada Online OLan Dostlarımızda Elinden geleni yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.Sende bir topluluğu çölün göbek kısmında7/24 dize getirsen köyüne 5 dk geldikleri için keyfini bozmazsın güler geçersin
İşin Özü Ve AsIL TAKDİRE ŞAYAN Olanı Bu İsim, Bu Birlik Dağılmadan Çölün ve Sw'ın Tek Hakimi OLarak Varlığın Devam Ettiriyor ve Ettirecektir.İyi ForumLar YaKaMoZ AiLesinden Sevgilerle :l04:
şakacı senı
yav delikanlıca söyleyın
hangınız yuregınde bu laflar wardır 2 saat dusunmusnzdr
ne yapsakta su forumunu diline dusmedn sıyrlsk
bozmaz tabi nıye bozcakmısta
neyyle meşguller
foruma ne tur yorum yazmaklamı
vazgecın vaz
şu yorumlardn
anlayınn
bıızmkılerde mesgullerdı ama sonuç ne
yıne pert kısacası sukı
bizde dayak bol sizdede
yere yatmak bol 
ha bide siz daha koyunuze hakim olmaıyorsunuz
çöl nasıl hakımsınız korumanız yoksa dev çöl kaplumasımı
:m08:
Son düzenleme:
birincisi türkçe hocanı bi görmem lazım zira validesini fazlasıyla andım az önce ikincisi köy basılmış ss ler orda duruyor sen hala neyin kafasındasın üçüncüsü birader sizin bu toplama loncanızdan önce tabi sen daha yenisin bilmessin HellFlame ANKA Bambaska loncalarını biz kurduk loncanın isim değiştirmesi o loncanın devamlılığı olmadığı anlamına gelmez gördüğün gibi 4 koldan devam ediyoruz .şimdi sütünü iç yat bu dan benden sana gelsinBesmeleni Eksik Ediyorsun YaKaMoZ derken Sürerim acı biberi ağzına mardiniAsiL Üyelerimiz o sıra daha önemli işlerle meşgul oldukları için veyahut kaile almadıklarından dolayı kendilerini zahmete sokmamışlardır.O sırada Online OLan Dostlarımızda Elinden geleni yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.Sende bir topluluğu çölün göbek kısmında7/24 dize getirsen köyüne 5 dk geldikleri için keyfini bozmazsın güler geçersin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
haha
) harbi gülüyorum sizlere ya
aksamın saat kaçi olmus hafta içi toplasan 5 6 7 kişi ancak variz savasda bu yetmiyor gibi kesiyormuslar hadi kendi bayraginizi anladikda mavi bayrakdaki editlerdende cagirmişsiniz savasda size destek olsunlar diye savas esnasina cok güzel baktim da gayet iyi sekilde 2 bayrak olarak mavi ve kirmizi bayrak olarak bizlere daliyordunuz ben bayragimi tebrik ediyorm gerçektende haha
2 bayraga karsi savas yapiyoruz demekki buda sizin nasil gücsüz oldugunuzu vede bizim güclü oldugumuzu gösteriyor gerçekten tebrik ederim sari bayrak halkini savasa katilip destek olanlari he sunuda söyliyim
bakiyorumda iyice forum güzeli olmussunuz
herkes orada ne sartlarda savas oldugunu biliyor içlerinizden cok kişide bunlari biliyor öle 5 6 kişiyi kesipde koymussunuz buraya
bide üstüne üstlük 2 bayrakdan geliyorsunuz demek bu kadar kuvvetliyiz ama bişi daha sölicem size madem bu kadar kuvvetlisiniz neden çöl savaslarinda topuk yapiyorsunuz
sopayi yiyince neyse ya size bu yorum bence yetiyor he sunuda diyim
az geliyorsanız bizdende size destek verelim mesela 2 3 editli daha hahaha kirmizi mavi sonra saridanda destek alirsiniz dahada kuvvetlenmiş olursunuz
bunuda konu olarak tekrar acarsiniz bir dahaki baskınınızda
konu içerigine gelince zaten maksadınız belli
sizin gibi şakacılar eglenicek yer ararlar aslinda eglence deilde
işte eglendiginizi sanirsiniz neyse
konu sizin olsun buyrun sadece nasil savas oldugunu sizlerde biliyorsunuzda neyse
haha
benden sonra bol bol yorum yazin bu konuya tmmi istediginiz gibi savasanlar bence herseyi biliyor
biraz erken gelin yaw bi dahaki seferede şöle kafa kafaya denk olalimda savas görün siz
) 4 5 6 saat hiç farketmes
yapariz her türlü her ortamda he örümcek zindanındaki savasda fena deildi oradada mavilerden destek aldiniz içinizde ki herkes bunu biliyor gördü vede bizde gördük savasanlar olarak onuda konu açmişsiniz gerçi farkli bi konuda birlestiriyim yorumumu tek yorum olarak
he bide sunu demeden edemicem kadronuz on numara haha
tencere kapak meselesi varya ondan işte
haha neyse iyi forumlar herkese buyrun konu sizindir yorumum olmaz baska sanıyorsam yeterince acikdir açtiginiz konulara yorumumum tek ve temiz yorum!
siz istediginiz gibi gösterin istediginizi
koca köyü bastik diiyn yok BRiaNN ayak altinda diyin yok küfür edin o savasda örümcek zindanında küfür eden seberus gibi
yan cariyla gelipte dedim ya ama kadronuz on numara
neyse sana gelince haydo o cari sil bence 30 k parmak yiyorsun
) yigenim benim be haha
D hadi iyi geceler kendiniz calin kendiniz söyleyin kendiniz oynayin he ben sunu tekrar söylüyorum Bilahare yapilicak savaslarda yine resimler cekin konularinizi esirgemeyin yoruımlarinizi vs vs işte biliyorsunuz kisasa kisas olucak önceki söyleyip yaptigim gibi size karsida acilicak konular
devam edin incitiliceksiniz haha 
) harbi gülüyorum sizlere ya
aksamın saat kaçi olmus hafta içi toplasan 5 6 7 kişi ancak variz savasda bu yetmiyor gibi kesiyormuslar hadi kendi bayraginizi anladikda mavi bayrakdaki editlerdende cagirmişsiniz savasda size destek olsunlar diye savas esnasina cok güzel baktim da gayet iyi sekilde 2 bayrak olarak mavi ve kirmizi bayrak olarak bizlere daliyordunuz ben bayragimi tebrik ediyorm gerçektende haha
2 bayraga karsi savas yapiyoruz demekki buda sizin nasil gücsüz oldugunuzu vede bizim güclü oldugumuzu gösteriyor gerçekten tebrik ederim sari bayrak halkini savasa katilip destek olanlari he sunuda söyliyim
bakiyorumda iyice forum güzeli olmussunuz
herkes orada ne sartlarda savas oldugunu biliyor içlerinizden cok kişide bunlari biliyor öle 5 6 kişiyi kesipde koymussunuz buraya
bide üstüne üstlük 2 bayrakdan geliyorsunuz demek bu kadar kuvvetliyiz ama bişi daha sölicem size madem bu kadar kuvvetlisiniz neden çöl savaslarinda topuk yapiyorsunuz
sopayi yiyince neyse ya size bu yorum bence yetiyor he sunuda diyim
az geliyorsanız bizdende size destek verelim mesela 2 3 editli daha hahaha kirmizi mavi sonra saridanda destek alirsiniz dahada kuvvetlenmiş olursunuz
bunuda konu olarak tekrar acarsiniz bir dahaki baskınınızda
konu içerigine gelince zaten maksadınız belli
sizin gibi şakacılar eglenicek yer ararlar aslinda eglence deilde
işte eglendiginizi sanirsiniz neyse
konu sizin olsun buyrun sadece nasil savas oldugunu sizlerde biliyorsunuzda neyse
haha
benden sonra bol bol yorum yazin bu konuya tmmi istediginiz gibi savasanlar bence herseyi biliyor
biraz erken gelin yaw bi dahaki seferede şöle kafa kafaya denk olalimda savas görün siz
) 4 5 6 saat hiç farketmes
yapariz her türlü her ortamda he örümcek zindanındaki savasda fena deildi oradada mavilerden destek aldiniz içinizde ki herkes bunu biliyor gördü vede bizde gördük savasanlar olarak onuda konu açmişsiniz gerçi farkli bi konuda birlestiriyim yorumumu tek yorum olarak
he bide sunu demeden edemicem kadronuz on numara haha
tencere kapak meselesi varya ondan işte
haha neyse iyi forumlar herkese buyrun konu sizindir yorumum olmaz baska sanıyorsam yeterince acikdir açtiginiz konulara yorumumum tek ve temiz yorum!
siz istediginiz gibi gösterin istediginizi
koca köyü bastik diiyn yok BRiaNN ayak altinda diyin yok küfür edin o savasda örümcek zindanında küfür eden seberus gibi
yan cariyla gelipte dedim ya ama kadronuz on numara
neyse sana gelince haydo o cari sil bence 30 k parmak yiyorsun
) yigenim benim be haha
D hadi iyi geceler kendiniz calin kendiniz söyleyin kendiniz oynayin he ben sunu tekrar söylüyorum Bilahare yapilicak savaslarda yine resimler cekin konularinizi esirgemeyin yoruımlarinizi vs vs işte biliyorsunuz kisasa kisas olucak önceki söyleyip yaptigim gibi size karsida acilicak konular
devam edin incitiliceksiniz haha 
Diyisinn:ka19::ka19::ka19::ka19: HERKESİN ELİNE SAGLIK TBRKLR TEMİZ SOPA BÖLE OLUR :l03:
Ağaç Kalmadı be abla çölde sapan yapmaktan.Sen Sopa diyisin 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)