Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Senın Gozune Ne Gırdı Bılemem Ama Gıren Buyk Acını Paylasıorz![]()
olm bence senın gözune giren girmıs hala kabullenmıyon lan gerceklerı bir kendi verdıklerın ss lere bak birde bunlara zurna

Besmeleni Eksik Ediyorsun YaKaMoZ derken Sürerim acı biberi ağzına mardiniYakamozlular Yani Briancık Sana Hediye Olsun Bu Fotolar Bida Konuşmasın umarım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ah Ah AhYakamoz Dedikleri Bumu
iyi Forumlar
AsiL Üyelerimiz o sıra daha önemli işlerle meşgul oldukları için veyahut kaile almadıklarından dolayı kendilerini zahmete sokmamışlardır.O sırada Online OLan Dostlarımızda Elinden geleni yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.Sende bir topluluğu çölün göbek kısmında7/24 dize getirsen köyüne 5 dk geldikleri için keyfini bozmazsın güler geçersin
İşin Özü Ve AsIL TAKDİRE ŞAYAN Olanı Bu İsim, Bu Birlik Dağılmadan Çölün ve Sw'ın Tek Hakimi OLarak Varlığın Devam Ettiriyor ve Ettirecektir.İyi ForumLar YaKaMoZ AiLesinden Sevgilerle :l04:Sımdı Bastan Ozetleyebılrıım 2 bayrak 5 kısıye daldı ve gordugunuz gıbı koca 1 saatlık sawasdan 5 resım cekebıldınız 2 bayrağa karşı 5 kısı bı dusunsenız bu konuyu acdıgıınızda rezıl oldugunuzu anlardınız uzulen bızız ama sıze uzuluyoruz Kapiş <3
yav ben sızı susutrmaktn bıktım sız konusmktn bıkmadınız
şimdi siz dayak yedınızmı adamlar koydumu koydu
perişanmsınız perişansınız ayda yılda çölde yenıyorsunuz
bırakıyoruz sevının dıcegım dostum su yorumlarına bakcak olursak
su her gun yerlerde oldgunuu gorunce
senin bizim size üzülmemeiz gerekıyor olur olur sıkıntı yok bunlarda geçer
bunun gözüne tırmı kaçmışşş......biri cevap versin yhav.......hala 5 kiş idiyip druyor la..... yoksa ben göremiomda gözün e veya bşka biyerine bişimi kaçımışşşş......
o bana degıl size GİRDİSizin acınız buyuk K.O.Ç sunuz siz K.O.Ç :m08::l03:
Aynen ÜYELERİ K.O.Ç Brianda K.A.P.L.A.N

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)