kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

PspGo alacaklara REHBERR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheHobbit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 341

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun bir zaman önce alsammı almasammı diye cok dusundum cok arastrıdım ama go için düzgün bilgiler bulamadım cunku kullanıcı kitlesi çok az , bende 2000 vardı önceden , ilk olarak ;

Neden PSP GO bu kadar tutmadı ?

Çünkü Sonynin aldığı güvelik önlemleri , pilin cihaza enteggre olması ve umd oynatmaması diye biliriz.
Pil entegre olunca pandora yapılamadı ve yakın geçmişe kadar go kırılamadı , fakat bu süreç artık değişti , GO'lar da artık kırılabiliyor ve sorun cıkmıyor .

PSP 1000-2000-3000 ler ile GO arasındaki fark veya çekişme neden ?

İnanın bende bilmiyorum slimi olanlar daha iyi go su olanlar daha iyi diyor yani ps3 xbox çekişmesi gibi , ama bence anlamsız 2 cihazda aynı oyun oynanısı sunuyor tek fark tasarım , go kızaklı tasarımıyla daha kucuk ama slimler daha genis tasarımla ele daha iyi oturuyorlar ve ekranları slimin 4:2 olmasına ragmen gonun 3:8 , fazla bir fark yok.

Peki kullanımı bu kadar rahat mı ?

İnanın bence cok rahat 67 kg bir insanım ellerim yeterince büyük olmasına ragmen hiç sorun çekmiyorum , sadece hafif ve ince kalıyor elde onuda zamanla alışıyorsunuz , cogu kisi joystickini begenmiyor ama coguda aleti kullanmayan insanlar yorum yapıyor , JOYSTICK inanın cok rahat ,

Acıkcası 16 gb entegre hafıza 16gb hafıza kartı takıp makineyi eskisi gibi kasmıyor , daha kucuk , daha portatif , ve daha hafif ve artık kırılabiliyor olabilen bu cihazı gözü kapalı alabilir siniz.Hiç bir sorun çıkartmıyor ve cok memnun kalacagınızdan da emin olun.

Umarım bir çok insanın sorularına bu konu cevap veririr.

Sorularınızı bekliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri