- Konular
- 2,927
- Online süresi
- 7ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 5,945
- Altın Konu
- 507
- Başarım Puanı
- 399
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 118,576
- DevLira
- 121
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Kutu sade geldi, içinde fare, örgülü USB kablo ve yedek tuş kapakları vardı. Yedek kapak dahil gelmesi güzel bir detay, yan tuşları değiştirmek mümkün. Fareyi kutudan çıkarınca hafifliği hissedildi, 61 gram rakamı gerçekçiydi. Delikli yapıya rağmen gövde sağlam hissettiriyor, parmak baskısına karşı esniyor ama kırılacak gibi durmuyor. Yüzey hafif pürüzlü, terli ellerde bile kavrama iyi kaldı. Siyah model temiz görünüyor ama delikler toz topluyor, arada temizlemek gerekiyor.
TTC Golden mikro switch kullanılmış, tıklama hissi net ve keskin. Tıklama sesi biraz yüksek, sessiz ortamda dikkat çekiyor. Tekerlek dönüşü hassas ve kontrollü, yan kaydırma desteği yok. Yan tuşlar başparmak için rahat konumda, ulaşmak için zorlanmadım. Sensör 26000 DPI kapasiteli, bu rakamı kullanan yok ama alt seviyelerdeki hassasiyet mükemmel. Yüzey algılaması temiz, farklı mousepadlerde test edildi, tutarsızlık yaşanmadı.
Delikli tasarımın etkisi uzun seanslar boyunca kendini gösterdi. Avuç içinde hava sirkülasyonu sağlandığı için terleme azaldı, bu beklenenden büyük bir fark yarattı. Aynı süre dolu gövdeli fareyle geçirildiğinde el çok daha ısınıyordu, şimdi bu sorun büyük ölçüde ortadan kalktı. Hafiflik ise bilek hareketlerini özgürleştirdi, fare sürüklemek yorucu olmaktan çıktı. FPS oyunlarında bu fark performansa yansıdı, hassas nişan alma kolaylaştı.
Yazılım isteğe bağlı, temel kullanım için gerekmiyor. HyperX NGenuity uygulamasından DPI seviyeleri ve RGB ayarları yapılıyor. Uygulama hafif ve sade, gereksiz özelliklerle şişirilmemiş. Dokuz aydır kullandım, delikli tasarıma ilk şüpheyle baktım ama alışınca geri dönmek istemiyorum. Hafif fare arayanlar ve uzun seanslar boyunca el terlemesinden şikayet edenler için bu model kesinlikle denemeye değer.