noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bi yardim lutfen!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefer1432
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 468

sefer1432

Level 2
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar ben pvplerde yakın dovus nınja oynuyorum ve genelde elıme bı ortlu sılah yaparak duz vuruslarla kesıyorum rakıbımı. ama rakıbımde benım yaptıgımı yapınca bıraz zorlanıyorum. bu duz vuruslardan korunmak ıcın:
1=hasarın hp tarafından emılmesı onu basıyorum ama bazen yetmıo
2=HP URETIMI DENEN BI EFSUN VAR FAKAT BU EFSUN SANIRIM SADECE HAREKET ETMEDIGIMIZ ZAMAN DOLDURUO CANIMIZI BUNU BI ACIKLARMISINIZ OYLE DEGILSE +9 KRISTAL BILEZIK VE +9 MOR YAKUT KOLYEMI KULLANMALIYIM NINJAMDA.VEYA BILDIGINIZ DUZ VURUSLARDA POTSUZ VSLERDE CAN TOPLAMAMA YARIYACAK EFSUNLARI SOYLERMISINIZ.BUNUN DISINDA HASARIN SP TARAFINDAN EMILMESI VAR MESELA %20 OLSA BU BIZDE ADAM BIZE 1K VURDUGUNDA CANIMIZDAN 1K GIDIP 200 SPMIZMI ARTACAK YOKSA BU %20 I ADAMIN HASARINDAN DUSUP BIZE 800 800 MU VURMAYA BASLIYACAK.BILENLER LUTFEN YORUMUNU ESIRGEMESIN.SIMDIDEN TSKLER..
UNUTTUM BIDE SUNU SORAM=PVPLERDE SURALAR ICIN SP BUYU GUCUNU ARTIRIYORYA MESELA ITEMLERE BASTIGIMIZ HP YERINE SPDE BASSAK BUYU GUCUMUZ ARTARMI MESELA 5K HP BASTIGINDA YANINA BIDE 5K SP BASSAK BUYU GUCU ARTARMI

Son düzenleme:
benim bildiğim öyle bisi yok her türlü doluyor

her turlu dolmuyor denedim %150 hp uretımı var ama hicbi ise yaramıo adam bana dalınca arada bi 1 veya 2k canım can topluyo o kadar yanı sana her 3k vurdugunda 1,5ksı doluyo sanmayın bı halta yaramıo dıger sorulara cevap beklıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri