PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ninja klavuzu bcakc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zumkala009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zumkala009

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hata dolu klavuzlar okuyorsunuz bunun gibi itemleri yapıp pvpde adamlara yatıorsunuz Turkmmo aynı zamanda bir hack sitesidir efsun botunu indirin sonrada sunları yapın

1. Arkadaslar silaha krtik delici getirin ama savunmalar 60sa deliciye gerek yok
ama savunmalar 80 se yani 20 geliyorsa delici farzdır
Ben silahıma 15 savunmalı pvplerde 15 krtik 15 ceviklik 15 yarı 15 zehirleme 15 sersemletme basarm ninja adamı sersemletirse o ws bitmiştir cok seri vurur cunku
2. Kaskımızda 15 yarı 15 büyü 15 saldırı hızı 15 zehirleme ve hp üretimi iyi olur bunlar iyidir evet
3. Bir ninjaysanız gercektende büyü hızına ihitiyacınız olabilir bunu yasayıp ogrenmek wsde acı sonuclar getirebilir Sevgili arkadaslarm Cogunuz ates dayanıklılıgını suranın ates hayaleti sanıyor öyle birşey yok sammanın yeteneklerinde guclu ates degisimi vardır ve insanı zehir gibi yakar bu onun dayanıklılıgını artırır bunun için biz kılıc bıcak cift el büyü hızı hp basmalıyız
4. Ahh ayakkabılar beden bloklaması veren anka ayakkabısı tek tercihimiz olmalıdır buna kılıc bıcak cift el sersem hp basmalıyız bakın dikkat sersemletme 30 oldu
5.Geldik 61 lvl kalkanlarına bunlar bizi akrakterlere karsı koruyan 4 cesit kalkandır ve ben hepsinin olmasını isterim tabi ama stn bunlar zırhcıda buda zor degildir bunlara aynı efsunları basın 15 guc 15 ceviklik yarı sersemlik beden bloklaması Dikkat bloklamamız 25 oldu bide zıha tas absarsak 40 olcak :D
6.Bilezik tartısma konusu bile olmaz tabikide kristal kullanın cennetin gözünü 5 krtik için takmazdm bilezige hasarı hpye aktarma yarı buyuye dayanıklılık hp delici basın
4 efsun eti
yarı büyü hp delici kesin ama hp aktarma yerine şimşekkde basabilirsiniz bu arada şimşek krtik demektir şimşek dyaanıklılıgı krtigi önler rüzgarsa deliciyi ben şimşegi öneririm bunu kaskınızdaki hp üretimi yerinede koyabilirsinz ama bence hp üretimi kalmalı
7.Off yoruldum ama küpedeym benkristal küpe kullanırım su ceviklik verenden buna zehre dayanıklılık kılıc bıcak cift el yarı absarm
8.ve son itemimiz cennet gözü kolyeaaa :D Bu arada kolum bana ait deil nerdeydik kılıc bıcak cift el hp sersemletme basarsanız 45 sersemletme olur sizde duydunuzmu 45 sersemletme adam ne oldugunu bile anlamacak

DonusumLu SwLer için Burdan itibaren ayzdıklarım

Öncelikle kaskımız donustugunde 12 sersemletme verir ve bizim 45 olur size 57 :D wsde adamı ehr vurusunuzda 1 saniyelk sersemletme etkisine maruz bırakırsanız 10 vurusta 10 snye boyunca dikilir düz mantık
Zırhımızı zehre karsı dayanıklılık veren halinde bırakın bu yüzde 50 dayanıklılık verir ve bu zehir atan ehrseyi engeller denemesi bedava ben devils mt 2de üzde 70 zehre dayanıklılık yapmıstım ve bana zehirli bulut vurmuyordu cogu vsyide bu sayede kazandm
Silah donusumu elinizde muharebe olmıycagına göre tek stn yazmaya gerek yok
Sunuda not duseyim yaxdıklarımı begenin demiyorum sadece okuyun bir zararı gelmez belk birgun uygularda faydalı seyler oldugunu anlarsınız bir dua yeter :D
Tasları stn hepimiz bilioruz ama belki acemi arkadaslarım vardır
Silahınız eger 3 taneyse yani vslik silahlar yaptıysanız savascı krtik sogutma
ninja krtik sogutma sura krtik sogutma
Tek silahınız varsa tek sansınız vardır :D savascı ninja sura
Zırhımızsa tek olması yeterlidir korunma savunma yasam tası veya hız 1k hp belki ws deiştirir hız sadece gösterişdir sura kovalarkende iyidir ama genelde suralar sizi kovalar :D eee bi pvpye baslayalmde deneyelm bunlara sacma diyen olursa bana pm atsın onun azını burnunu dagıtayım tabiki pvpde :D bu arada sakın ejderha tanrısı korumalarını almadan krtik delici basmadan ve yesil pot içmedenw s atmayın
Ben skill dizilimine karısmıycam ama cok isteyen varsa ben söyle dizdim ama unutmayın en rahat oynayacagınız sekil en iyi oynadıgınızdır ben suikastı 1e cevirme 2ye hızlı saldırı 3e bulut 4e kamuflaj alt + 1 e koydum alıstımda potlarım f1f2
Bn genelde BesmeLeCeq Scoqe SpongLeBoB SqanDaLFaRe gibi nickler kullanırım bu aralar tr oynuorum unicorndayım ama ezigin tekiyim :D neyse arkadaslarım umarım zevkle okumussunuzdur cunku kolum artık iyi deil emegime degdigine inanıyorum size basarılar diliyorum ve ninja olmanızı oneriyorum

Paylaşım İçin Teşekkürler =)

iyi yazmışsın teşekkürler

Efsunlar doğrdur.kaska büyü yarı simsek zehirleme ruzgarda olabilir yada saldırı hızı.

Geçmiş konularda mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri