Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

aman klavuzu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zumkala009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zumkala009

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar
Daha önce bir ninja klavuzunda bulusmustuk hemen kendimi tanıtayım Ben BesmeLeCeq bazende SpongLeBoB Scoqe SqanDaLFaRe gibi nickler kullanırım :D
Ama konumuz nicklerim deil Bu Bir ŞAMAN KLAVUZU dur Baslayalımmı ?

Evet tekrar sölüyorum efsun botunu indirioruz

1. Silahla baslıyorum
Not: Ceviklik suranın şamanın ninjanın savascının her karakterin skillerini durduralamaz bir biçimde artırır yani str basarak kılıc cevirme 5k vuruorsa ceviklikde stryle birlikte bastıgınızda cevirmeniz 6k vurur ve ceviklik düz vurusu ve savusturmayı artırıcagı için size daha az vurucaklar dolayısıyla her karakterin eninde sonunda fulledigi tek stat DEX :D

Silahla devam ediyorum
Savunmalar 15 se krtik 20 ise yine krtik 100 ise yine krtik bu ejderha şaman için
Savunmalar 15se delici 25se delici 4574 ise yine delici cünkü bunun skilleri vurmuor
Ben bu klavuzu ejderha yardımı için yazıorum
KRTİK ZEKA CEVİKLİK YARI İNSAN BÜYÜ HIZI

2.Zırh
KILIC BICAK CİFT EL HP BÜYÜ HIZI

3.Kask
HP URETİMİ ZEHİRLEME YARI İNSAN BÜYÜ DAY. SALDIRI HIZI

4.Kalkan
ZEKA CEVİKLİK BEDEN BLOKLAMA YARI İNSAN SERSEMLİK

5.Küpe
CENNET GÖZÜ KÜPE KILIC BICAK CİFT EL ZEHİR YARI İNSAN

6.HP ÜRETİMLİ KOLYE OLMAMALI
KILIC BICAK CİFT EL HP KRTİK

7.AYAKKABI
KILIC BICAK CİFT EL SERSEM HP

BU ARADA SEVGİLİ YONETİCELERE LAFIM VAR BENİM1 SAAT URASIP EMEK EVRDGİM SEYE DAHA ÖNCEKİ KONULARDA MEVCUT DEYİP GECERSENİZ BENDE BUNDAN SONRA BOLE YAZARIM EMEGİMİ HARCAMAK SİZİN GİBİ SORGUSUZ İNFAZ YAPAN KİŞİLERE DEYMEZ VE BUNU BUTUN TURKMMO KULLANICILARI ONUNDE SANA SÖYLÜORUM BENİM YAZDIGIM NİNJA KLAVVUZUNA ALINTI DERKEN KANITIN NEYDİ ? BANA BU KONUYA AYNISNI KOYUCAKSIN SONRA ALINTI DİYECEKSİN BEN EMEGİMLE YAZDIGIM KLAVUZLARI SEN ALINTI YAZ DİYESİN DİYEMİ KOYUYORUM BURAYA BIRAK YA 5 PARA ETMEZSİNİZ ERTESİ GÜÜN GİRMEYE CALISIRIM EN FAZLA BUNU KAPATIRSINIZ ODA NİYE SÖLİYEYİM CUNKU YEMİOR DEİLMİ ALINTI DEDİGİN EYİNA YNISINI BULAMIYCAKSIN

ARKADASLARIM DONELİM SİZE HER ZAMAN KRTİKCİ SAMAN OLUN SKİLLERİ DAHA COK VURUR VEİYİLEŞTİRMECİ ŞAMANA BAZEN HP BASTIRMIORLAR SERSEMLETEREK VE SAMANA SALDIRIHIZI BASMAMIN SEBEBİYSE ADAMI BİRAZ YERE YIKABİLİRSEK SKİLLERİMİZİ ATARIZ VE KİMSEDE ÇAN SAVUNMASI OLMADIGI İÇİN DÜZDE ÇOK İYİ VURURSUNUZ STATLARDA HP SP CEVİKLİK FULLEYİN BUNLARI NASILSA PVP UNUTMAYIN TAS BASARKEN FULL KARAKTER BASIN VE ZIRHINIZADA KORUNMA SAVUNMA YASAM TASI BASARSANIZ İYİ OLUR VE UNUTMADAN SÖLİYEYİM ÇAN TAKMANIZ ŞART YELPAZENİN BÜYÜLÜ SALDIRI DEGERİ İYİDİR AMA SİZ YİNEDE ÇAN TAKIN HİBİSKUS ÇANI HARİKULADEDİR :D

Şaman'ın Ninja Bölümüyle Alakası Ne? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri