Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
AşıRı gereksiz konusuyorsun biliyorsun dimi benim saç trasimdan sanane be haha bu kadar saçma konusan konuyla alakasiz olan yorumlar atan birisi daha varsa oda sensin sen söyledigini yap konuyu açta görelimBrian
Ewet doqru Solıorsun Senin Gibi SURA TIRAŞIMI OLALIM yada Cok iSdıorsan FACEDEKİ VEYA MSNEDEKİ RESMİNİ Koyayım:m08:
Çok Merak Ettım BERBERE gidince NEDEDİN Adama?O Tıraşı Olunca
Aslında REsmini Buraya ATARIMDA BANA YAKIŞMAZ
Şimdi BiKez Daha Dıorum Sen Benım Elımdekı Kalem Olamazsın kalemım. Hala Muhatab Olmak İsdıorsan GEL ELİMİ ÖP BELKİ AFEDERIM BRİANCIK___YEGENIM

zaaaaaa Murat biraz daha büyüt top sakalınıda Kiliseye git çalışmayaBrian
Ewet doqru Solıorsun Senin Gibi SURA TIRAŞIMI OLALIM yada Cok iSdıorsan FACEDEKİ VEYA MSNEDEKİ RESMİNİ Koyayım:m08:
Çok Merak Ettım BERBERE gidince NEDEDİN Adama?O Tıraşı Olunca
Aslında REsmini Buraya ATARIMDA BANA YAKIŞMAZ
Şimdi BiKez Daha Dıorum Sen Benım Elımdekı Kalem Olamazsın kalemım. Hala Muhatab Olmak İsdıorsan GEL ELİMİ ÖP BELKİ AFEDERIM BRİANCIK___YEGENIM

AşıRı gereksiz konusuyorsun biliyorsun dimi benim saç trasimdan sanane be haha bu kadar saçma konusan konuyla alakasiz olan yorumlar atan birisi daha varsa oda sensin sen söyledigini yap konuyu açta görelim![]()
olm milete abilik yapıyon gülüse bak haha doğru istersen saman trası ol

Konusma diyorsunda acaip güzeL konusuyorsun he Biraz ögren daha gelistir kendini her kelimesinin basinda sonunda ortasinda lan lun baska söz bilmiyormusun ama cok güzel güldürüyor senin bu sözlerin beni ama doğru ya acaip güzel konusuyorusun türkceyihaha
Lan
![]()
dogruya acayip güzel( konuşuyorusun ) türkçeyi haha
Lan :m08::m08:bunu necatiye diyen senmisin şaşkın az sakin ol yazı yazarken sinirlenmene gerek yok önce kendin düzgün yazı yazda sonra yorum yap adamın
yazısına
biz onun her sözünden anlıyoruz da ne hikmetse senınkınden anlamıyoruz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)