mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

çöl karıstı maviler yerlerde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrHellionTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merkür ResimLer BöLümüne Konunu AçabiLirsin Net Sekilde GörebiLicegimiz Biçimde :)

Haklisin muhattap alinicak birisi değilsin doğru söylemişsin kendin için sözlerini :)) ona gelince olmak istemiyor yada istiyor yapsana yapcagini neyi bekliyorsun bekliyoruz bak biz sen yapta görelim her neyi yapicaksan :))

olm sana bim kere diyom muhatapım deyilsın onun ağzı yokmu lan

sonra benım laflarımı ban soyleme lan :):) sen fedalik yapmaya defam bu sefer kime yapacan merak etım koç murat :D

olm sana bim kere diyom muhatapım deyilsın onun ağzı yokmu lan

sonra benım laflarımı ban soyleme lan :):) sen fedalik yapmaya defam bu sefer kime yapacan merak etım koç murat :D
haha senin sözlerinimi aliyorum :) allah korusun be benim sözüm benimdir he var azi :) ama ben söylüyorum bişi deişmes benim sözüm onun sözü onun sözü benim sözüm haydi görelim ne yapacaksan :) buyur konu aç :) Açmıyacaksan Gereksiz laf kalabaligi yapmicaksin SamueL :)) haha yok necati yok baran yok ne desek acaba ya :) ahaha :))

Konusma diyorsunda acaip güzeL konusuyorsun he Biraz ögren daha gelistir kendini her kelimesinin basinda sonunda ortasinda lan lun baska söz bilmiyormusun ama cok güzel güldürüyor senin bu sözlerin beni ama doğru ya acaip güzel konusuyorusun türkceyi :) haha:D Lan :P

Konusma diyorsunda acaip güzeL konusuyorsun he Biraz ögren daha gelistir kendini her kelimesinin basinda sonunda ortasinda lan lun baska söz bilmiyormusun ama cok güzel güldürüyor senin bu sözlerin beni ama doğru ya acaip güzel konusuyorusun türkceyi :) haha:D Lan :P
Brian :)
Ewet doqru Solıorsun Senin Gibi SURA TIRAŞIMI OLALIM yada Cok iSdıorsan FACEDEKİ VEYA MSNEDEKİ RESMİNİ Koyayım:m08:
Çok Merak Ettım BERBERE gidince NEDEDİN Adama? :):) O Tıraşı Olunca
Aslında REsmini Buraya ATARIMDA BANA YAKIŞMAZ;)
Şimdi BiKez Daha Dıorum Sen Benım Elımdekı Kalem Olamazsın kalemım. Hala Muhatab Olmak İsdıorsan GEL ELİMİ ÖP BELKİ AFEDERIM BRİANCIK___YEGENIM

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri