Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
haha maviler yerde ne topluyonz len yakamozlular çıkmış tepenize sizde utanmadan yatmışınız hahaha
Güzel bi savasdi bol kesimliTebrik ederim YaKaMoZ Loncasını vede Sarı bayrakdan savasa katilip bayragımızın gücünü gösteren herkese
iyi forumlar herkese....
BrianKonusma diyorsunda acaip güzeL konusuyorsun he Biraz ögren daha gelistir kendini her kelimesinin basinda sonunda ortasinda lan lun baska söz bilmiyormusun ama cok güzel güldürüyor senin bu sözlerin beni ama doğru ya acaip güzel konusuyorusun türkceyihaha
Lan
![]()
Ewet doqru Solıorsun Senin Gibi SURA TIRAŞIMI OLALIM yada Cok iSdıorsan FACEDEKİ VEYA MSNEDEKİ RESMİNİ Koyayım:m08:
Çok Merak Ettım BERBERE gidince NEDEDİN Adama?O Tıraşı Olunca
Aslında REsmini Buraya ATARIMDA BANA YAKIŞMAZ
Şimdi BiKez Daha Dıorum Sen Benım Elımdekı Kalem Olamazsın kalemım. Hala Muhatab Olmak İsdıorsan GEL ELİMİ ÖP BELKİ AFEDERIM BRİANCIK___YEGENIM
haha maviler yerde ne topluyonz len yakamozlular çıkmış tepenize sizde utanmadan yatmışınız hahaha 

Güzel bi savasdi bol kesimli
Tebrik ederim YaKaMoZ Loncasını vede Sarı bayrakdan savasa katilip bayragımızın gücünü gösteren herkese
iyi forumlar herkese....
Tebrik ederim YaKaMoZ Loncasını vede Sarı bayrakdan savasa katilip bayragımızın gücünü gösteren herkese
iyi forumlar herkese....Güzel bi savasdi bol kesimliTebrik ederim YaKaMoZ Loncasını vede Sarı bayrakdan savasa katilip bayragımızın gücünü gösteren herkese
iyi forumlar herkese....
olm utan utan bu ss hicmı utanmadan verdınız gerci sizde uatanacak yüz mı var hatiritaya bakta utan lan

maviler en fazla 5 kisi siz 25 kisisınız gerci anca oyle yıkarsınız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)