kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sizde insansanz ben birey bilmiyorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaDoLumM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar gecenin 4 ünde açmaktansa öğlen açmak çok daha mantıklı. Herkesin online olacağı bir saat bulamayız herkesin okulu işi gücü var. Ayrıca 4-5 saatlik bir kayıp çok büyük bir kayıp değil kimse için :)

Tamam daha mantıklı olabilir ama 4-5 saat lik kayıp onlar icinde büyük bir kayıp olmaz dimi emrah abi ?

Ayrıca herkes e eşitlik olsun die sabah acmanız daha mantıklı bence Okula Öglen gidenlerde var onlarda hic olmazsa 50 -60 lv yapabilsinler şmdi bizede haksızlık olmadımı

Ayrıca konuyu kilitlemediginiz icin ayrıca bi teşekküer ediyorum.

ArkadaşLar öğLen AçıLmış Sabah AçılMıŞ Ne Fark Edecekki Bu Serverde %50 Daha Az Exp Gelecekmiş Ben Merkürde 90 lwl e Bi kaç Saatte KasıYorSam Bu Serverdede 3 5 Saatte Kasıcam Yani Bu Kadar TarTışmak Saçma Bence...

ArkadaşLar öğLen AçıLmış Sabah AçılMıŞ Ne Fark Edecekki Bu Serverde %50 Daha Az Exp Gelecekmiş Ben Merkürde 90 lwl e Bi kaç Saatte KasıYorSam Bu Serverdede 3 5 Saatte Kasıcam Yani Bu Kadar TarTışmak Saçma Bence...

Ve o yüzden bizim saatimiz daha degerli kardşm günde 4-5 saat online oluyorum onunla sadece lv kassam item basmak efsun atmak günler aliyor ? ve tartıştıgımız konu daha dogrusu ben okumuyorum işe gidiyorum ama işe de gitmicem kasmak icin diger arkadaşlara haksızlık olmazmı sence ? sinarit bey öglen okulda gelicek die öglen acılıyor server :(

Son düzenleme:
Kardeşim Herkezin işi Gücü Var Ben Okumuyorum Çalışıyorum Oyunada iş yerinDen BağLanıyorum Benim İçin İşim Daha ÖnemLidir Okulum oLsaydı okuLumda Oyundan Daha ÖnemLi oLacakTı sen işe Gitmedim Diyosun Değdimi Şimdi yarım Yöwmiye Kaybettin!! Benimde İşLerim ÖğLen Arası Daha Sıkışık oLuyo Ama Ben Sorun Etmiyorum Çünki Bu İşten KazanDığım parayLa Edit aLabiLiyorum BişeyLer yapaBiLiyorum Yemişim Oyununu Oyunda En Kral oyuncu Sen oL isTerSen Ama ReeL Hayatta işin Gücün oLmadıkTan Sonra CebinDe Paran oLmadıkTan Sonra Oyunun Kralı oLmuşum Yemişim ÖyLe Oyunu Bu Kadar Sorun Etme Bence Oyuna Erken BaşLamak Yada Geç BaşLamanın Hiç ÖneMi Yok Bence İyi Oyuncu Geç BaşLasa Dahi Kendi Öne ÇıkartMasını BiLir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri