HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün gece saat 10 gibi gece sularında acıcaz dediniz fakat sinarit 2 gündür forumda full yalakalık cekince size ve en sonunda size attıgı msj ta öglen acın milletin okulu var gibi hakasızlık oluyor dedi ve sizde bu saat te cektiniz okulda ögrenci olanlarda var onlara haksızlık olamzmı biz de 2 gündür bekliyoruz bende sabah kasıcam die işe gitmedim verdiginiz sözde durun artık hep biz magduruz. 2 gündür bi acıklama yapılmadı pc başından kalkmadık gelmiş haksızlık diyorsun. sanki herkes sabah okuyor sabah işe gidiyorda da öglen acıcaksın.bırak bu işleri allah aşkına bizde işe gitmedik okula gitmeyende vardır biz planlar yaptık senin sinarit yalakası sana attıgı msj da haksızlık var dedi sende acmadın ya helal olsun bizde magduruz.

Ve yemin rediyorumki bende msj atıcaktım ama admin ciddiye almaz söz verdigi saat te acar dedim ama acmadınız.
Dün gece saat 10 gibi gece sularında acıcaz dediniz fakat sinarit 2 gündür forumda full yalakalık cekince size ve en sonunda size attıgı msj ta öglen acın milletin okulu var gibi hakasızlık oluyor dedi ve sizde bu saat te cektiniz okulda ögrenci olanlarda var onlara haksızlık olamzmı biz de 2 gündür bekliyoruz bende sabah kasıcam die işe gitmedim verdiginiz sözde durun artık hep biz magduruz. 2 gündür bi acıklama yapılmadı pc başından kalkmadık gelmiş haksızlık diyorsun. sanki herkes sabah okuyor sabah işe gidiyorda da öglen acıcaksın.bırak bu işleri allah aşkına bizde işe gitmedik okula gitmeyende vardır biz planlar yaptık senin sinarit yalakası sana attıgı msj da haksızlık var dedi sende acmadın ya helal olsun bizde magduruz.![]()
Boş ver sen ne zaman açılacagını gel keyfibe bak sen sorun etme bukadar adamalar çalıştı didndi açtılar ne yapsınlar açık açık sana şimdi açmak istemiyorum mu desinler belki sorunsuz bir şekilde ilk onlar oyanamak istiyor

:f15::f15:Boş ver sen ne zaman açılacagını gel keyfibe bak sen sorun etme bukadar adamalar çalıştı didndi açtılar ne yapsınlar açık açık sana şimdi açmak istemiyorum mu desinler belki sorunsuz bir şekilde ilk onlar oyanamak istiyor:f15::f15:
Admin acıklama yaptı oyunda sorun diger oyunculara haksızlık olmasın die öglen acılıcakmış kardşm fakat dün gece dediki bu gece sularında acıcam ama orda sinarit yalakasıda biz okula gidicez bize haksızlık olur dedi galiba sende öglen okula gidiceksin şmdi sende magdur sun sanada haksızlık olmadımı ? ozamn bende işe gitmicektm ama öglen işe gidicem boş yere 1 günüm yanmasın bende şmdi adminden serveri akşam acmasını istiyorum hadi bakalım burda bizede haksızlık oldu cünkü kardşm:m15::m15:
Admin acıklama yaptı oyunda sorun diger oyunculara haksızlık olmasın die öglen acılıcakmış kardşm fakat dün gece dediki bu gece sularında acıcam ama orda sinarit yalakasıda biz okula gidicez bize haksızlık olur dedi galiba sende öglen okula gidiceksin şmdi sende magdur sun sanada haksızlık olmadımı ? ozamn bende işe gitmicektm ama öglen işe gidicem boş yere 1 günüm yanmasın bende şmdi adminden serveri akşam acmasını istiyorum hadi bakalım burda bizede haksızlık oldu cünkü kardşm:m15::m15:
arkadsım admin kimsenın lafiyla hareket etmez vardır bir bildığı

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)