Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Sizde insansanz ben birey bilmiyorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaDoLumM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim Herkezin işi Gücü Var Ben Okumuyorum Çalışıyorum Oyunada iş yerinDen BağLanıyorum Benim İçin İşim Daha ÖnemLidir Okulum oLsaydı okuLumda Oyundan Daha ÖnemLi oLacakTı sen işe Gitmedim Diyosun Değdimi Şimdi yarım Yöwmiye Kaybettin!! Benimde İşLerim ÖğLen Arası Daha Sıkışık oLuyo Ama Ben Sorun Etmiyorum Çünki Bu İşten KazanDığım parayLa Edit aLabiLiyorum BişeyLer yapaBiLiyorum Yemişim Oyununu Oyunda En Kral oyuncu Sen oL isTerSen Ama ReeL Hayatta işin Gücün oLmadıkTan Sonra CebinDe Paran oLmadıkTan Sonra Oyunun Kralı oLmuşum Yemişim ÖyLe Oyunu Bu Kadar Sorun Etme Bence Oyuna Erken BaşLamak Yada Geç BaşLamanın Hiç ÖneMi Yok Bence İyi Oyuncu Geç BaşLasa Dahi Kendi Öne ÇıkartMasını BiLir...

Ama dün yapılan acıklamada gece 3 sularında acılıcak denildi. Ve bende yarım degil tam Yöwmiye kayıp ettim ama serveri acmadılar peki krdşm server sabah acsalar herkez okula gidee kdr kassa daha iyi olmazmı arada hic bi haksızlık yok okuldan gelenlerde öglen kassın akşam hep beraber kassınlar :) neyse birisi şu konuyu kilitlesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri