Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Peacemackers Adminim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snarit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Odayı 30 dakika sonra kapattım, sonra tam çıkıyordum backtoback geldi onunlada bir el attık ve çıktım.

16:46'da odaya girmeyi denedim, giremedim. 30 dakika boyunca oynadınız ne hikmetse kapanması konu açılışına denk geldi yani ?

Ben bu kadar üst düzey karaktersiz insan görmedim kusura bakmayın . Ticket atıp odanın dökümünü alıcam . Just Of Burn sorarız 8 kisi var mı diye ??

Arkadaşlar peki neden 8 kisi oldugunu kanıtlamıyor ? Kanıtlasın o zaman :) Kimler varmış odada ? İsim versin :D

Ben bu kadar üst düzey karaktersiz insan görmedim kusura bakmayın . Ticket atıp odanın dökümünü alıcam . Just Of Burn sorarız 8 kisi var mı diye ??

Arkadaşlar peki neden 8 kisi oldugunu kanıtlamıyor ? Kanıtlasın o zaman :) Kimler varmış odada ? İsim versin :D

Keşke video alsaydım, keşke...

Forumda cogu üst düzey yönetici arkadaşlar beni , coguda bilir . Ben photoshop'tan anlayan biri degilim zaten . Özüm sözüm birdir ...

Araştırsınlar yeter bana. Peacemackers zaten haxball anlayan biri . Bunu rahatlıkla cözer :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri