HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yalan dolan ile nereye kadar ulaşacaksın, odada 8 kişi vardı 8 kişide de adminlik vardı, nerden biliyorsunki bu küfürü benim yazdığıma...
Arkadaşlar , Olayın aslı şu . Bana link verdi efendi gibi oyuna girdim . 1 Maç o 1 maç ben kazandım . Daha sonra
Just To Burn
arkadaşımız geldi. Afk ve sekmeleri vardı sanırım . Ping cok artmıştı bende attım oynamıyor diye . Daha sonrada küfürlü bir şekilde bu adam beni attı ...
Bu deneme mod arkadaşımız geldi odada ben o ve güneykırık vardı
8 Kişi varmıydı söylesin . .. Birazcık allah korkusu , vicdanı varsa dogruyu söylecektir eminim ...
Photoshop ise Herhangi bir admin incelesin . Photosohop yapıcak biri olmadıgımı herkes biliyor . Buyursunlar kim görevliyse incelesin ss'leri ... Herhangi bir oynama var mı baksınlar *
Just To Burn
arkadaşımız geldi. Afk ve sekmeleri vardı sanırım . Ping cok artmıştı bende attım oynamıyor diye . Daha sonrada küfürlü bir şekilde bu adam beni attı ...
Bu deneme mod arkadaşımız geldi odada ben o ve güneykırık vardı
8 Kişi varmıydı söylesin . .. Birazcık allah korkusu , vicdanı varsa dogruyu söylecektir eminim ...Photoshop ise Herhangi bir admin incelesin . Photosohop yapıcak biri olmadıgımı herkes biliyor . Buyursunlar kim görevliyse incelesin ss'leri ... Herhangi bir oynama var mı baksınlar *
Arkadaşlar , Olayın aslı şu . Bana link verdi efendi gibi oyuna girdim . 1 Maç o 1 maç ben kazandım . Daha sonra
Just To Burn
Bu deneme mod arkadaşımız geldi odada ben o ve güneykırık vardı8 Kişi varmıydı söylesin . .. Birazcık allah korkusu , vicdanı varsa dogruyu söylecektir eminim ...
Photoshop ise Herhangi bir admin incelesin . Photosohop yapıcak biri olmadıgımı herkes biliyor . Buyursunlar kim görevliyse incelesin ss'leri ... Herhangi bir oynama var mı baksınlar *
Just To Burn'a sorabilirsin, kaç kişi varmış diye.
Odada 8 kişi varsa oda konu açıldıktan 2 dakika sonra neden kapandı anlayamadım ben ?
Odayı 30 dakika sonra kapattım, sonra tam çıkıyordum backtoback geldi onunlada bir el attık ve çıktım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...