Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Peacemackers Adminim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snarit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yalan dolan ile nereye kadar ulaşacaksın, odada 8 kişi vardı 8 kişide de adminlik vardı, nerden biliyorsunki bu küfürü benim yazdığıma...

Arkadaşlar , Olayın aslı şu . Bana link verdi efendi gibi oyuna girdim . 1 Maç o 1 maç ben kazandım . Daha sonra
Just To Burn

arkadaşımız geldi. Afk ve sekmeleri vardı sanırım . Ping cok artmıştı bende attım oynamıyor diye . Daha sonrada küfürlü bir şekilde bu adam beni attı ...

Bu deneme mod arkadaşımız geldi odada ben o ve güneykırık vardı :) 8 Kişi varmıydı söylesin . .. Birazcık allah korkusu , vicdanı varsa dogruyu söylecektir eminim ...

Photoshop ise Herhangi bir admin incelesin . Photosohop yapıcak biri olmadıgımı herkes biliyor . Buyursunlar kim görevliyse incelesin ss'leri ... Herhangi bir oynama var mı baksınlar *

Arkadaşlar , Olayın aslı şu . Bana link verdi efendi gibi oyuna girdim . 1 Maç o 1 maç ben kazandım . Daha sonra
Just To Burn

arkadaşımız geldi. Afk ve sekmeleri vardı sanırım . Ping cok artmıştı bende attım oynamıyor diye . Daha sonrada küfürlü bir şekilde bu adam beni attı ...

Bu deneme mod arkadaşımız geldi odada ben o ve güneykırık vardı :) 8 Kişi varmıydı söylesin . .. Birazcık allah korkusu , vicdanı varsa dogruyu söylecektir eminim ...

Photoshop ise Herhangi bir admin incelesin . Photosohop yapıcak biri olmadıgımı herkes biliyor . Buyursunlar kim görevliyse incelesin ss'leri ... Herhangi bir oynama var mı baksınlar *

Just To Burn'a sorabilirsin, kaç kişi varmış diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri