HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzmanları deneme mod olarak alan sizlersiniz . Bu sslerle ilgili islem yapılır mı bilemem ama bu kisiyi deneme mod ataması yaparken göz ardı etmemezseniz sevinirim
Bu beni küfür ederek odadan attıgı resim ... Linke dikkatt edin . Benim profilime bıraktıgı link ile uyusuyor ... Buyrun süphesi olanlar icin koyuyorum profilime bıraktıgı mesajı . İnanmayanlar linke tıklayıp eşleştirebilir
Bu beni küfür ederek odadan attıgı resim ... Linke dikkatt edin . Benim profilime bıraktıgı link ile uyusuyor ... Buyrun süphesi olanlar icin koyuyorum profilime bıraktıgı mesajı . İnanmayanlar linke tıklayıp eşleştirebilir
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ufacık bir etkinliği bile yapamıyrsunuz sözün bittigi yerdesiniz konuyu kapatıyorum tanımadıgınız guvenmedıgnız ınsanlarla bır arada birsey yapmayın sızde
Yukardan linki değiştirmek basittir veya photoshop ile çok rahatlıkla yapılabilir.
Şahsen ben guneykirik arkadaşımızın böyle yapacağına inanmıyorum
Gereken İşlem Yapılmalı Bence ...
Kesinlikle . Böyle kisilerin uzman olması bile utanç verici .
Yukardan linki değiştirmek basittir veya photoshop ile çok rahatlıkla yapılabilir.
Kesinlikle . Böyle kisilerin uzman olması bile utanç verici .
Katılıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...